Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κολλύριο....


Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις κάτω του μετρίου,ο Ολυμπιακός παραχώρησε ακόμα δύο βαθμούς στα Ψαχνά ,με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή.

Η ομάδα ουσιαστικά συνέχισε την μέτρια εμφάνιση της Πάτρας με μοναδική διαφορά πως στις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ήρθε το γκολ και δεν κατάφερε να «κλέψει» το τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά βέβαια ,ολοκλήρωσε χωρίς ήττα μία δύσκολη σειρά αγώνων που περιείχε επικίνδυνες εξόδους σε Πάτρα, Χαριλάου και Ψαχνά.

Η μέτρια εμφάνιση πάντως απογοήτευσε τους 800 περίπου φίλους του Ολυμπιακού που δεν «χώρεσαν» στο τμήμα της κερκίδας που παραχωρήθηκε από την αστυνομία και παρακολούθησαν το παιχνίδι μαζί με τους «ντόπιους» φιλάθλους.




Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Γκίτκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Καρρά, αριστερά τον Κατσιαρό και στο κέντρο αυτής τους Μελίσσης και Αρβανίτης. Ο Ρόκας έπαιξε στα χαφ, ενώ πιο μπροστά, παρατάχθηκαν δύο επιθετικά χαφ οι Ντάνι Πόνσε και Κώστα Καπετάνος. Μπρέσκα και Ακόστα ήταν στα πλάγια ενώ στην κορυφή της επίθεσης προτιμήθηκε ο Γκέσιος.


H ομάδα στο α μέρος δεν είχε αρχή ,μέση και τέλος.Μπορεί ουσιαστικά η αμυντική γραμμή της να μην κινδύνεψε παρά μόνο από τις «γιόμες» του Κοιλιάρα οι οποίες ήταν εύκολη λεία για τον γερόλυκο Γκίτκο,από εκεί και πέρα όμως στον τομέα της δημιουργίας υπέφερε και πάλι.

Ο Μπρέσκα ακόμα μια φορά κάτω του μετρίου «βούλισξε» όλη την δεξιά πλευρά μαζί του,ενώ ο Ακόστα για ακόμα μια φορά δεν απέδειξε πως θα κάνει την..«διαφορά». 
Όχι πως στο β' μέρος τα πράγματα ήταν καλύτερα...Ο Δεινόπαππας έδωσε μια κινητικότητα στην δεξιά πλευρά της ομάδας η οποία όμως «εξαργυρώθηκε» με μία και μόνη ευκαιρία στο 68' όταν και είδαμε την πρώτη οργανωμένη επίθεση της ομάδας που κατέληξε σε τελική.Ο Γκέσιος όμως στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αθανασόπουλου.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έδειξαν πως δεν ήταν ικανές για να δημιουργήσουν κινδύνους για τους τερματοφύλακες εκατέρωθεν με την ισοπαλία να έρχεται φυσιολογικά.Ακόμα και το πείραμα του Ρόκα με δύο σέντερ φορ απέτυχε,αφού το πρόβλημα εστιαζόταν στο πως θα φτάσει η μπάλα στην μεγάλη περιοχή του Αθανασόπουλου.


Ψαχνά ( Γράφας): Αθανασόπουλος, Γκεμίσης (74' Στουρνάρας), Λάμπρου, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (87' Οχάντζα), Τσιμότζι, Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουιντί (65' Τσούτσης), Κοιλιάρας, Κρητικός

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελλίσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Καπετάνος (47' Πινδώνης), Πόνσε (73' Γκούρμα), Μπρέσκα (61' Δεινόπαπας), Ακόστα, Γκέσιος 



Κάρτες: 28΄Καπετάνος 





Μας άρεσε.... 
Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι αλλά μάταια...Ίσως η αγωνιστικότητα του Γκέσιου που όμως δεν φτάνει για τον μετατρέψει σε σέντερ φορ ολκής.Ο Ρόκας ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Δεν μας άρεσε...

H εικόνα του Ολυμπιακού συνολικά.Ασύνδετος και νωθρός δεν δείχνει να έχει κάποιο μέλλον αν αντιμετωπίσει ομάδα άνω του μετρίου.




Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Ανούσος δεν είχε την φάση που το δυσκόλεψε με εξαίρεση δύο μαρκαρίσματα μέσα στην μεγάλη περιοχή εκατέρωθεν.Ένα του Κοιλιάρα και ένα του Δεινόπαππα που με γυμνό μάτι δεν «σφυρίζονται».Εύκολο απόγευμα και για τους βοηθούς.



Είπαν:

Ρόκα: «Γνώριζα ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο και από την αρχή άλλαξα κάποια πράγματα στην ομάδα, βάσει της τακτικής που θα ακολουθούσαμε. Επειδή ο Ηρακλής δίνει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, προσπαθήσαμε να παίξουμε στο χώρο, από τη στιγμή που οι αντίπαλοι στόπερ ήταν ψηλοί. Δεν μπορέσαμε να βρούμε χώρους, είχαμε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατορθώσαμε να βγάλουμε κάθετες πάσες.

Έγινε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, χωρίς κλασικές ευκαιρίες, πέρα από κάποια σουτ και κάποιες στημένες φάσεις και από τις δύο ομάδες

Θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στην ομάδα, καθώς θα πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις σε κάθε παιχνίδι και να πετυχαίνουμε γκολ. Δύο φορές ο Πόνσε βρέθηκε σε θέση να βγάλει ασίστ, χωρίς όμως να το καταφέρει. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά αμυντικά και εμείς δεν είχαμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα
»





Γράφας «Το σημερινό παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν αυτό που τους ζήτησα, είτε βρίσκονταν σε θέση επίθεσης, είτε σε θέση άμυνας.

Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Πάντως, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι, αυτή ήταν ο Ηρακλής. Για 90' δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε
 »







Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 800 φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατέκλυσαν το γήπεδο των Ψαχνών.Μάλιστα επειδή ο χώρος στο βόρειο τμήμα του πετάλου ήταν πολύ μικρός,πολλοί από αυτούς κάθισαν ανάμεσα στους φίλους της τοπικής ομάδας. 
  • Κατάμεστη από 3000 φιλάθλους η μια και μοναδική κερκίδα του γηπέδου.
  • Aποδοκιμασίες ,για πρώτη φορά φέτος, ακούστηκαν από μερικούς φιλάθλους πτρος τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους.


Παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα με ζωντανό σχολιασμό από το VolosFans...ΕΔΩ!

Το βίντεο του αγώνα

Σε λίγο...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...