Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Άρης - Ολυμπιακός Βόλου pregame

Mε στόχο την πρόκριση ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός Βόλου όπου την Πέμπτη στις 20:30 θα αντιμετωπίσει τον Άρη.


Ο αγώνας - ρεβάνς του 1-0 του πρώτου γύρου στο ΕΑΚ
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος από την Λαμία (περισσότερα...ΕΔΩ!)

O Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αποσπάσει νίκη μέσα στο Χαριλάου.Στο Κύπελλο μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκλείσει δύο φορές μέχρι σήμερα του ερυθρολεύκους το 1959 σε μονό αγώνα και το 1990 στην φάση των ομίλων.(δείτε την προϊστορία...ΕΔΩ!)


Στο στρατόπεδο της ομάδας μας τα προβλήματα λιγοστεύουν καθώς επιστρέφει ο Στάθης Ρόκας.Πάντως απουσίες υπάρχουν και σε αυτή του Ολίσε ,προστέθηκαν οι Κατσιαρός και Δεινόπαπας ,οι οποίοι δεν έχουν κάτι σοβαρό,όμως θα προφυλαχτούν για τον αγώνα της Πάτρας.Έτσι με δεδομένο πως ο Ρόκας θα παίξει στα χαφ,μοναδικός καθαρόαιμος αριστερός αμυντικός είναι ο Κόμνος,ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην ενδεκάδα και τον Γκέσιο αντί του Γκούρμα.

O Άρης λαβωμένος από την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά θα παραταχθεί με Οικονομόπουλο και Πουλίδο που επιστρέφουν από τιμωρίες ,ενώ ο Αγκάνθο έχει ενοχλήσεις και μάλλον δεν θα αγωνιστεί.Πάντως η ενδεκάδα του Άρεως θα είναι η καλύτερη δυνατή ,αφού θέλει όσο τίποτα άλλο την πρόκριση.

Το παιχνίδι έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕTV ,ενώ το VolosFans θα είναι ακόμα μια φορά κοντά στους ερυθρόλευκους οπαδούς με ζωντανό σχολιασμό μέσω της πλατφόρμας της blyve.


  • Στην αποστολή ο Μάνουελ Ρόκα συμπεριέλαβε 20 παίκτες και συγκεκριμένα τους εξής: Μπρέσκα, Γκούρμας, Πόνσε, Γιενγκά, Αρβανίτης, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκέσιος, Γκίτκος, Καπετάνος, Καρράς, Κατσίκης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Ντινόπουλος, Παπανικόλας, Πινδώνης, Ρόκας.
  • O Ακόστα έμεινε στον Βόλο για να ξεκουραστεί...
  • Επίθεση από αγνώστους με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν τα καταστήματα στον περιβάλλοντα χώρο του «Κλ. Βικελίδης», τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. 






H παρούσα ανάρτηση θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων μέχρι την σέντρα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...