Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τουλάχιστον να φταίει το «κάψιμο»


Ακόμα ένα παιχνίδι στην ιστορία και η εμφάνιση χειροτέρεψε...

Η πρώτη διάγνωση λέει ότι η πολύ προπόνηση «έκαψε» τους παίκτες αλλά τώρα η δικαιολογίες τελειώνουν.

Νέος προπονητής, πρόγραμμα αποφόρτισης για να επανέλθουν οι παίκτες κια συγκλονιτική συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα με τον Φωκικό προς όλους.

Αυτό που εγώ δεν συγχωρώ όμως είναι η μεγάλη αδιαφορία μέσα στον αγώνα κάποιων παικτών που μπαίνουν αλλαγή στο β ημίχρονο και...περπατάνε.

Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας ξενύχτια ,σαμπάνιες και νυχτοπερπατήματα και αν ξανακοιροιδέψουν τον κόσμο και συνεχίσουν να παίζουν με τα νεύρα των οπαδών θα επανέλθω!
Καλή και ανθρώπινη η καψούρα ,αλλά μέσα στον αγώνα ξεχνάμε τα πάντα!

Κρίμα για τον Βαζάκα που αντί να απολογηθεί για την κατακόρυφη πτώση στην απόδοση και τα «τρεξίματα» των παικτών ,αυτός διάλεξε την μέθοδο να ρίξει χολή σε φανταστικούς παράγοντες που του έσκαβαν τον λάκο.

Δεν είναι ντροπή να αποδεχόμαστε την αποτυχία μας και καμιά φορά Γιώργη.

Η ΠΑΕ έδειξε σωστά αντανακλαστικά με την διόρθωση των δηλώσεων Καραγιάννη σχετικά με τους συνδέσμους, λόγω λανθασμένης ερμηνείας.
Παραμένοντας ενωμένοι κερδίζονται οι μάχες.Αυτό μας δίδαξε και η πρόσφατη ιστορία της ομάδας μας.Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε απέναντι στο Κράτος ,στον Δήμο ,στον κάθε Κούγια και σε κάθε αντίπαλη ομάδα που αποβλέπει στο  κακό της ομάδας μας.

Πάμε για την πρόκριση στα Αρειανά και μετά σειρά έχει ο...«μεγαλοδικηγόρος» που του αρέσουν οι γενικές αίματος.
Ας τον στείλουμε με ένα μεγάλο διπλό στην Πάτρα στο Νοσοκομείο του Ρίο με κρίση αρτηριακής υπέρτασης...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...