Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Φωκικός pregame↻

Απαγορευτικό είναι ένα νέο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό ,ο οποίος υποδέχεται τον Φωκικό το Σάββατο στις 16:00 στο ΕΑΚ.

Μετά τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας και με τον Μανουέλ Ρόκα σε χρέη υπηρεσιακού προπονητή,οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να «απαλείψουν» την άθλια εμφάνιση των Χανίων και να αποδείξουν επιτέλους πως είναι φαβορί όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη.

Το ΕΑΚ (ή καλύτερα όσο από το ΕΑΚ χρησιμοποιήται) αναμένεται για ακόμα μια φορά γεμάτο από 4000 φίλους της ομάδας.(πληροφορίες για εισιτήρια..)

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σωσώνης από την Λαμία (περισσότερα...ΕΔΩ!)

Δύο φορές έχει υποδεχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου τον Φωκικό στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1995-96 για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνική με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0 και η δεύτερη ήταν πέρυσι όπου και πάλι ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.
Στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Στο στρατόπεδο της ομάδας μας τα προβλήματα λιγοστεύουν καθώς Πόνσε και Παπανικόλας είναι έτοιμοι ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Ρόκας του οποίου η αποθεραπεία πάει καλά.Ο Μπουένγκο μάλλον δεν θα πρέπει να υπολογίζεται στην ομάδα ,αφού ένα νέο σφίξιμο τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις για μία ακόμα εβδομάδα.

Ο Γιώργος Κούτσης του Φωκικού συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές και συγκεριμένα τους εξής: Μελισσάς, Λανζάνο, Σκαρίμπας, Πολυχρονάκης, Πεχλιβανόπουλος, Κοτσόκολος, Ράντι, Φράγκος, Καλαγκάνης, Γουόρντεν. Αλβάρεζ, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Κυριάκης, Θέος, Τζέκος, Λέσσης, Άλα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Σιμονιάν και ο τραυματίας Σταματέρης.

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη ,ενώ το VolosFans θα είναι ακόμα μια φορά κοντά στους ερυθρόλευκους οπαδούς που μένουν εκτός Βόλου με ζωντανό σχολιασμό μέσω της πλατφόρμας της blyve.


  • Απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Φωκικό είναι ο τερματοφύλακάς του Νίκος Μελλίσας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.Έτσι το κενό του θα καλυφτεί από τον Λανζάνο.
  • Ανακοίνωση - κάλεσμα εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.
  • H αποστολή του Ολυμπιακού: Γκίτκος, Γεωργίου, Καρράς, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Κωστούλας, Μελίσσης, Πινδώνης, Ολίσε Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Κατσίκης, Καπετάνος, Γιενγκά, Ακόστα, Γκούρμας, Γκέσιος,Πόνσε.



H παρούσα ανάρτηση θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων μέχρι την σέντρα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...