Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στον Ολυμπιακό Βόλου επίσημα το ΕΑΚ

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση μίσθωσης για τη χρήση χώρων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Βόλου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου κ.Παύλο Μαβίδη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Δημήτρη Καραγιάννη.
Η διάρκεια της μίσθωσης είναι τριετής με δικαίωμα παράτασης για δυο χρόνια, εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και οι όροι που προβλέπονται στη σύμβαση.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ.Μαβίδης επισήμανε ότ
ι «η Δημοτική Αρχή προχώρησε με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιηθεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Δήμου σε μια εξαιρετικά δυσμενή οικονομικά συγκυρία. Ως Δήμος Βόλου κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών της πόλης, διευκολύνοντας τις ομάδες μας να υλοποιήσουν τους στόχους τους».

Ο κ.Καραγιάννης από την πλευρά του τόνισε σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Σε σχέση με κάποιες ανακοινώσεις οργανωμένων οπαδών, θέλω να τονίσω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σέβεται καταρχάς όλους τους θεσμούς, δεν ασχολείται με δηλώσεις των οργανωμένων συνδέσμων - στη συγκεκριμένη δε περίπτωση δεν συμφωνούμε μ’αυτές – και ευχαριστεί τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τον κ.Μαβίδη, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα ώστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί στα ίδια πλαίσια αμοιβαίας εξυπηρέτησης και φιλίας».









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...