Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Γραφικότητες τύπου Τσάκα!


Να λοιπόν που «έσπασε η έδρα μας με αυτόν τον βασανιστικό τρόπο και πληθαίνουν οι φωνές για αφύπνιση του Βαζάκα ή και πρόωρη απομάκρυνσή του... 

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Μετά από πέντε παιχνίδια η ομάδα δεν παίζει ως ομάδα.Η απαιτούμενη συγκέντρωση πολλές φορές είναι απούσα και οι χιλιάδες οπαδοί που κατακλύζουν το ΕΑΚ βλέπουν 45 λεπτά μπάλα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι λείπει η ταχύτητα και δεν μπορώ να πιστέψω πως ομάδες τύπου Γλυφάδας και Καλλιθέας έχουν πιο γυμνασμένους παίκτες οι οποίοι είναι ένα κλικ πιο γρήγοροι από τους δικούς μας.

Πολύ δουλειά ,σοβαρότητα και «διάβασμα» του αντιπάλου για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.Το θέμα προπονητή ας το κρίνει η διοίκηση.

Πολλά μπράβο στον Σούπερ επαγγελματία Χρήστο Μελίσση. Απέδειξε πως όταν έχεις πάθος είσαι ένα κλικ πιο μπροστά από τον αντίπαλό σου.

Τώρα η μουρμούρα....Ένα μόλις εκδοτήριο είναι έγκλημα να υπάρχει...Χάνουμε φιλάθλους που είναι υποχρεωμένοι μετά από 15 λεπτά ψάξιμο για parking να περιμένουν άλλα 30 για να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Η ιστορία με τον Αμερικάνο καταντά ανέκδοτο ειδικά όταν εμφανίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα.Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σοβαρή διοίκηση και μέλλον και δεν χρειάζεται γραφικότητες τύπου Τσάκα.

Το κράξιμο που έφαγε ο δημοσιογράφος Λουκάς δεν είχε προηγούμενο.Αυτά παθαίνει όποιος πηγαίνει να βάλει τρικλοποδιά τον Τέως.

Η συνέντευξη πάντως που έδωσε ο τέως στην "Τρόικα" και οι πονηρές ερωτήσεις του Λουκά «ερέθισαν» το φαν κλαμπ του Αχιλλέα.Η δήλωσή του για σκέψη διεκδίκησης της Δημαρχίας έχει «φτιάξει» θετικά τον κόσμο.
Ελπίζω να «φτιαχτούμε» και από την ομάδα στα Χανιά για αν επέλθει η ηρεμία.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...