Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ανεπιθύμητος ο Σκοτινιώτης↻

Δριμύτατη επίθεση στον Δήμαρχο Βόλου εξαπέλυσαν  οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην περσινή παρέλαση.
Ο Δήμαρχος Βόλου κατά το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας χιλιάδων βολιωτών στην περσινή παρέλαση κατά των κρατικών φορέων που είχαν αφανίσει την πάλαι ποτέ ομάδα του Ολυμπιακού.

H ανακοίνωση των Austrian Boys:

Πολύ αρνητική εντύπωση μας έκαναν οι αναφορές του Δημάρχου Βόλου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, που όπως πληροφορηθήκαμε, σχολιάζοντας την προ διετίας διαμαρτυρία των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου την ημέρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, έσπευσε να ταυτίσει την συγκεκριμένη κινητοποίηση με δράσεις οργανώσεων άσχετες με την δική μας λογική και κουλτούρα.

Πραγματικά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε τις συγκεκριμένες δημόσιες αναφορές του κου Σκοτινιώτη που προσβάλουν τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, όπου εκείνη την περίοδο δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να προσπαθεί να αναδείξει σε όλη την πόλη και σε όλη την Ελλάδα την αδικία που είχε υποστεί ο σύλλογος άλλα και κατ’ επέκταση η πόλη του Βόλου από την εμπάθεια και τις διώξεις του Γερουλάνου και των υπολοίπων της παρέας του.

Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τον κο Σκοτιώντη να είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν από εδώ και πέρα, σχολιάζει το κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου γιατί τέτοιου είδους άκυρες συγκρίσεις που εμάς δεν μας αγγίζουν σε καμία περίπτωση, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αφήνουν τον ίδιο εκτεθειμένο στα μάτια του κόσμου της ομάδας.


Η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την επίθεση και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Δήμαρχος κ. Σκοτινιώτης κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου για τις αντιδράσεις τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πριν 2 χρόνια. Λίγο πολύ μας κατηγόρησε και μας εξίσωσε με αντιδημοκρατικούς πολίτες.

Εκείνη την εποχή που η ομάδα μας και η πόλη μας διώχθηκαν και επλήγησαν και όλος ο κόσμος αντέδρασε, εσείς κ. Δήμαρχε πέρα από κάποιες αμπελοφιλοσοφίες και ψευτοκουλτουριάρικες τοποθετήσεις σας στο θέμα της δίωξης και της αδικίας, δεν κάνατε τίποτα για να μην δυσαρεστήσετε τους Παπανδρέου και Γερουλάνο.
Σε λίγους μήνες όμως θα έχετε την τύχη του Καρτάλη και της Ζήση.

Και σας ενημερώνουμε ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί είναι με τη δημοκρατία και τους αγώνες ενάντια σε εκείνους που πτώχευσαν και χρεοκόπησαν τη χώρα μας.
Εσείς, από τις μαχητικές πορείες, τα φεστιβάλ και τους δημοκρατικούς αγώνες πήρατε μεταγραφή στα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα για τις καρέκλες, για το μέλι και τις γραβάτες.
Εμείς μένουμε στους δρόμους και στους αγώνες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, είσθε ανεπιθύμητος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στους αγώνες του.
Ασχοληθείτε, για όσους μήνες σας έμειναν με την πόλη μας γιατί δεν κάνατε τίποτα. Ούτε δέκα αδέσποτα δε μπορείτε να διαχειριστείτε, ούτε ένα δέντρο δε φυτέψατε, ούτε μια λακκούβα φτιάξατε, διαλύσατε και ερημώσατε το ΕΑΚ, αντιδράστε για το Αεροδρόμιο μας, τον περιφερειακό και το Πανεπιστήμιο που πάνε να τα αφανίσουνε τα σοφά αφεντικά σας, και αφήστε τους Ολυμπιακούς ήσυχους στη χαρά τους και στην ελπίδα για την ομάδα τους.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...