Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σταμάτησε από δοκάρια και Γκράνα!


Το γκολ της ισοφάρισης της Καλλιθέας στο 90' τα είχε όλα.Φάουλ στον Κωστούλα και πάσα στον Χαικάλη που είναι σε ελεγχόμενη θέση...Σε εντεταλμένη αποστολή Γκράνας και βοηθοί «εκτέλεσαν» τον Ολυμπιακό που είχε προηγουμένως «σπάσει» τα δοκάρια.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ!

Θα αναρωτηθεί κανείς...αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε για να κερδίζει και τους διαιτητές;
Σαφώς αλλά σήμερα δεν το κατάφερε.Εκτός από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των Θρακών η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία της. 



Ο Ρόκας από μαρκάρισμα του Χαικάλη βγαίνει εκτός παιχνιδιού μόλις από το 7' και αλλάζει τα πλάνα του Βαζάκα.Για το σκληρό του παιχνίδι δεν παίρνει καν κάρτα.
Ο Κατσούλης και τα δοκάρια σταματάνε αρκετές φορές την ομάδα μας από το να «τελειώσει» το παιχνίδι.
Και αν αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι,η Καλλιθέα ισοφαρίζει σε «νεκρό χρόνο» στο 91' από ένα γκολ μαϊμού!
Η μπάλα είναι στα πλάγια και ο Kωστούλας «καβαλιέται» από τον επιθετικό της Καλλιθέας ,ο οποίος δίνει πάσα στον Χαικάλη που είναι σε ελεγχόμενη θέση οφσάιτ και απέναντι από τον Γκίτκο.






Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι και φάνηκε η θέληση των παικτών να «τελειώσουν» το παιχνίδι από νωρίς.Αλλά λίγο η αρνητική διαιτησία του Γκράνα,λίγο τα «κοψίματα» των βοηθών ,λίγο η αστοχία και η ατυχία και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.


Έτσι ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 15' όταν το δυνατό βολέ του Μπρέκσα έξω από την περιοχή ,τράνταξε το δοκάρι του Κατσούλη.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πολιορκεί την αντίπαλη περιοχή με Κατσίκη και Γιενκά αλλά και πάλι ο Μπρέσκα ήταν αυτός που έχασε την καλή ευκαιρία να μας βάλει μπροστά στο σκορ με σουτ του στο 22' αλλά ο Κατσούλης απέκρουσε εντυπωσιακά.


Στο 28΄ήταν η σειρά του Γιενκά να υποχρεώσει τον Κατσούλη σε απόκρουση.Μάλιστα στο 37' ο ίδιος παίκτης έχασε την ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ αφού το σουτ του απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο Μουσταφίδης.


Η Καλλιθέα δημιούργησε μία με δύο υποψίες ευκαιριών χωρίς πάντως σε κάποια περίπτωση να χρειαστεί να επέμβει ο Γκίτκος.

Στο β μέρος το παιχνίδι απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό.Η αλλαγή του Καπετάνου βοήθησε και στο 71' άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.Ο Γιενγκά έστρωσε με το κεφάλι για τον Καπετάνο και αυτός με δυνατό σουτ με το αριστερό έγραψε το 1-0! Ο Ολυμπιακός έπειτα θα μπορούσε να «τελειώσει» το παιχνίδι με νέο σουτ του Καπετάνου που βρήκε το δεξί δοκάρι του Κατσούλη.

Για να έρθει το 90 και το γκολ της Καλλιθέα για το οποίο ήδη έγινε αρκετός...λόγος.



Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): 
Γκίτκος ,Καρράς ,Κωστούλας ,Μελλίσης, Κατσιαρός , Μπρέσκα , Γιενκά, Ολίσε , Kατσίκης (52' Καπετάνος) , Ρόκας (6' Πινδώνης) ,Γκούρμα


Καλλιθέα (Βαζέχα) :Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης (66' Κατσικογιάννης), Μάρτσιο Πίκολο, Χριστοφιλέας, Μπαγιέ (73' Λούκας), Φαμπρίς, Πούλγκα, Χαϊκάλης, Ατματζίδης


Κάρτες: 34 ' Παγώνης , 40' Πίκολο  60' Χαικάλης -  39΄Γιενκά  





Μας άρεσε.... 
Ο Μελίσσης σήμερα «έκοβε και έραβε» στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Δεν μας άρεσε...
Ο Γκούρμα φαίνεται πως είναι παίκτης του ύψους και του βάθους...σήμερα ήταν του βάθους.

Μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Ολίσε.





Ο «κόραξ» του αγώνα:Με λάθη η διαιτησία του Γκράνα αφού ελέγχεται για δύο δυνατά μαρκαρίσματα σε Γιενκά και Ρόκα για τα οποία δε έδειξε καν φάουλ.Μάλιστα το μαρκάρισμα του Χαικάλη στον Ρόκα ήταν τόσο δυνατό που ο ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το 7'.
Για το γκολ της Καλλιθέας τα γράψαμε.Στον Κωστούλα γίνονται δύο φάουλ πριν χάσει την μπάλα ,ενώ ο Χαικάλης φεύγει από ελεγχόμενη θέση που θέλει τουλάχιστον ριπλέι.

Ανακοίνωση εξέδωσε για την διαιτησία η ΠΑΕ: Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην ΚΕΔ και τον επικεφαλής της κ. Μπριάκο, χωροφύλακα στο επάγγελμα. Διαιτησία για σεμινάριο από τους κ. Γράνα, Χατζημωυσιάδη και Εμπλιουκ. Αξιοι. Τους αδικεί η κατηγορία που αγωνίζονται. Σύντομα και το σήμα της ΦΙΦΑ.
Κύριε Μπριάκο ελπίζουμε να συνεχίσετε με αυτούς τους ορισμούς γιατί μόνο έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πρώτος. 
Δεν πρόκειται να βγάλουμε άλλη ανακοίνωση για να μην μας θεωρήσουν γραφικούς και παρεξηγηθούμε.
Καλή συνέχεια σε όλους



Είπαν:

Βαζάκας: « Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αλλά δεν είχαμε την ευστοχία. Κάναμε τις πιο πολλές φάσεις από τα ματς πρωταθλήματος, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Στη φάση του γκολ της Καλλιθέας, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει φάουλ στο κέντρο, κάναμε το λάθος και δεν είχαμε το χρόνο να το γυρίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, να διασφαλίσουμε το σκορ. Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε και πάλι. Όταν δεν κάνεις γκολ, το δέχεσαι  Είναι κρίμα που δεν πήραμε το τρίποντο. Η Καλλιθέα είναι μια σοβαρή, καλή ομάδα, έπαιξε ανοικτά, βοήθησαν να γίνει το ανοικτό παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί, πρέπει να παίζει ανοικτά. Σήμερα δεχθήκαμε γκολ και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είχαμε 25 τελικές αλλά έλειπε το γκολ. Ανασταλτικά ήμασταν πολύ καλά. Η Καλλιθέα βρήκε χώρους αλλά δεν ολοκλήρωσε φάσεις. Ο Μπρέσκα αντικαταστάθηκε γιατί κουράστηκε, ήταν πολύ καλός αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν υπάκουαν τα πόδια του" .Ο Ρόκας έχει τράβηγμα στο δικέφαλο μυ».


Βαζέχα:«Ξέραμε ότι μας περίμενε πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για τη μεγάλη κατηγορία, ξέραμε ότι έχει πολύ φανατικό κόσμο και προσπαθήσαμε να παίξουμε ανοικτό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλός μας είχε καλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια, θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά κι εμείς είχαμε ευκαιρίες. Ειδικά στο δεύτερο το ματς ήταν ανοικτό. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί στα εκτός έδρας ματς ήμασταν πίσω στο σκορ και προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, πιστεύω στην ομάδα μας, έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι η τετράδα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους δικούς του στόχους»


Χαϊκάλης: «Είμαστε μια νεανική ομάδα, είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, δεν κλειστήκαμε πίσω και ευτυχήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για την άνοδο αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο

Κωστούλας: «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, δουλεμένη ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Μας βοήθησε αυτό να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες. Φαινόταν ότι έλεγχαμε το παιχνίδι, αλλά ίσως απείθαρχα δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ίσως αυτές οι ομάδες πάνω μέχρι το τέλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι με 2-0 ή και 3-0. Καλή συνέχεια στον Βαζέχα και την Καλλιθέα, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη στο πρωτάθλημα».






Μικρά&πικάντικα

  • Κατάμεστο από 4000 θεατές ήταν σήμερα το ΕΑΚ.
  • Παράδοση το έκανε το Χι ο Βαζέχα αφού ούτε πέρσι με τον Φωκικό κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι να νικήσουν την ομάδα του.
  • Το πρώτο sold out της χρονιάς είναι γεγονός αφού δεν έμειναν εισιτήρια απούλητα.Πάντως κόσμος έξω από το ΕΑΚ δεν έμεινε.
  • Μεγάλος ο παλμός στους οργανωμένους που φαίνεται πως η..συνέλευση τους έκανε καλό.
  • «Στηρίξτε την ομάδα επειδή της αξίζει » έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook ο Ηλίας Σολάκης απευθυνόμενος στους χιλιάδες ερυθρόλευκους οπαδούς.


Το βίντεο του αγώνα




















Παρακολουθήσατε ζωντανά το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό μέσω του VolosFans:








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...