Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ένας αντί για δεκαπέντε....

Κάθε αγώνας και χειρότερη εμφάνιση.....Αντί να φαίνεται το έργο του προπονητή το θέμα χειροτέρευε.Ποιος όμως ευθύνεται για το έργο που είδαμε;


Οι παίκτες με τεράστια προσόντα που γίνονται έρμαιο στις ορέξεις των «ψαράδων» των Χανίων ή ο προπονητής που ουσιαστικά κατάφερε να κάνει τους παίκτες να μην παίζουν για αυτόν αλλά και παράλληλα για την ομάδα;

Οι φήμες πολλές για άσχημες σχέσεις των δύο πλευρών....και στην μέση η διοίκηση που ξαφνιάστηκε με την τροπή των γεγονότων και αναγκάστηκε να απομακρύνει τον έναν αντί για τους δεκαπέντε.

Φήμες υπάρχουν πως και ο Τάκης «έβαλε» το χεράκι του.Όμως η ουσία είναι ότι το καράβι για να  μην χάσει τον προσανατολισμό του έπρεπε να το κουμαντάρει ένας γνώστης των εσωτερικών τριβών που προηγήθηκαν.Αυτός σίγουρα είναι ο Μανουέλ Ρόκα.

Ένα μορφωμένο παιδί χωρίς αλαζονεία ,χωρίς μπινελίκια, ήρεμος και φίλος με τους παίκτες.Βέβαια η προπονητική του αξία θα κριθεί στο μέλλον και το ρίσκο της διοίκησης θα είναι μεγάλο αν επιλέξει να παραμείνει με τον Ρόκα στο τιμόνι για τους επόμενους αγώνες.

Τώρα όμως το,σύνθημα είναι ένα....Όλοι γήπεδο ,χωρίς αντιπαραθέσεις μεταξύ μας και μονάχα στήριξη.Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να χάνει από ομάδες με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.Μόνο νίκες από δω και πέρα και τίποτα άλλο...

Η παρέμβαση του τέως σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν όπως πάντα καταλυτική με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΥΓ: Οι σκέψεις και κρίσεις τους κου Καρεκλίδη για την ομάδα και όλα τα υπονοούμενα που άφησε για τον Αχιλλέα Μπέο είναι τουλάχιστον αβάσιμα και αστεία.
Ας ασχοληθεί ο εν λόγω κύριος με τον «καθαρό» χώρο της πολιτικής που γνωρίζει καλύτερα και ας αφήσει το ποδόσφαιρο για τα μεγάλα και λαϊκά παιδιά.

Ο Αιχμηρός





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...