Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μην ξεχνάτε αυτούς που μας εξόντωσαν!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία επιτίθεται στο πολιτικό κατεστημένο που εξόντωσε την ομάδα μας.
Διαβάστε την αναλυτικά:


Πριν λίγες μέρες, τα φαντάσματα του πράσινου πολιτικού παρελθόντος με θρασύτητα και απελπισία επιτέθηκαν πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.
Ένας άλλος Αντιδήμαρχος εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο μας είπε με αυταρέσκεια (;) ότι το ΕΣΠΑ δεν χρηματοδοτεί γηπεδικές εγκαταστάσεις. Μπορεί να έχει και δίκιο ο κ. Ξηρακιάς. Σε λίγους μήνες όμως θα το δούμε. Γιατί ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Τζανακούλης, αυτός ο πετυχημένος και άξιος Δήμαρχος θα εντάξει το Αλκαζάρ στο ΕΣΠΑ και όχι μόνο τον περιβάλλοντα χώρο. Τότε θα επανέλθουμε.

Εκείνο που μας εξοργίζει είναι η λάσπη και η συκοφαντία του κ. Ξηρακιά ότι εξυπηρετούμε ολοφάνερα πολιτικές επιδιώξεις και κάνουμε την ομάδα μας Δούρειο Ίππο για ύποπτα πολιτικά παιχνίδια.
Τα μαθήματα από τα πράσινα σεμινάρια των Λαλιώτηδων και Βενιζέλων και των άλλων σαϊνιών που κατέστρεψαν τη χώρα και ανέθρεψαν Τσοχατζόπουλους, τα έμαθε καλά ο κ. Ξηρακιάς.
Εμείς του απαντάμε ότι τουλάχιστον στο Δήμο και Νομαρχία ψηφίζαμε τους πάντες και Μήτρου και Βούλγαρη και Σκοτινιώτη και Παπατόλια και Μακρή και άλλους που πιστεύαμε ότι ήτανε ικανοί και άξιοι ανεξαρτήτως κόμματος. Γιατί πάνω απ’ όλα έχουμε την αγάπη για την πόλη μας και την ομάδα μας.

Εμείς ούτε διοριστήκαμε από τα διεφθαρμένα πολιτικώς κόμματα ούτε εκλεχθήκαμε. Εμείς Τσοχατζόπουλους στον ΣΦΟΒ δεν έχουμε.
Την ημέρα που ο Βόλος βούλιαξε από 10000 Ολυμπιακούς και Βολιώτες που διαδήλωναν κατά του εγκλήματος του ΠΑΣΟΚ για την ομάδα μας και την πόλη μας, εσείς μάλλον, ίσως, υποθέτουμε ότι μπορεί να ήσασταν στα 35 άτομα που παρακολουθούσαν την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ στο Ξενία.

Φίλοι του Ολυμπιακού μην ξεχνάτε.
Ορκιστήκαμε να εξαφανίσουμε και να εξαφανίσουμε πολιτικά για τα επόμενα 50 χρόνια, όλους αυτούς που εξόντωσαν την ομάδα μας και την εξαφάνισαν από την Ευρώπη και το χάρτη.
Μας περίσσεψαν ακόμα 40.000 αφίσες και φέιγ βολάν από τις πρόσφατες εκλογές. Να είσθε όλοι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Ίσως γίνει μια πρώιμη προπόνηση αφισοκόλλησης.
Λυπούμαστε που κάποιοι θα χάσουν τις καρέκλες και τα διοικητικά έμμισθα πόστα και στα εξήντα τους θ’ αναγκαστούνε να δουλέψουνε, ίσως για πρώτη φορά.
-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...