Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Tα νέα του ερυθρόλευκου βόλεϊ

Μετά από δύο εβδομάδες ολοκληρώθηκε η προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης της νεοσύστατης ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου.








Το τμήμα βόλεϊ προστέθηκε στα τμήματα της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού, μετά από πρόταση των προπονητών Νίκου και Νατάσας Μαλλιάρα και φυσικά με την επιθυμία της διοίκησης για την ανάπτυξη και άλλων αθλημάτων στον σύλλογο.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάρτιο, με την δημιουργία του τμήματος γυναικών, στο οποίο ήρθαν αρκετά κορίτσια από τον Βόλο, την γειτονική Λάρισα και φοιτήτριες από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αυτούς τους έξι μήνες η δραστηριότητα του τμήματος ήταν πλούσια σε φιλικά παιχνίδια, αφού κάθε εβδομάδα, εκτός φυσικά από την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, έδινε και ένα φιλικό αγώνα.

Μετά από την προετοιμασία φυσικής κατάστασης, θα ακολουθήσει μία περίοδος προπόνησης τεχνικής και τακτικής, με απώτερο σκοπό το στήσιμο και δέσιμο της ομάδας για τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου την νέα αθλητική περίοδο 2013-14, θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ανάμεσα σε 15 ομάδες (Ιτέα, Αντίκυρα, Μεδεών, Φθία Λαμίας, Α.Ο. Λαμίας, Σκόπελος, Ιωλκός Βόλου, Αγιά, Φάρσαλα, Νίκαια Λάρισας, Φοίνικας Λάρισας, Τύρναβος, Δεσκάτη, Καρδίτσα), μοιρασμένες πιθανότατα σε 3 ομίλους και στο final4 δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο ανόδου για την Β' Εθνική.

Το ρόστερ της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Μαλλιάρα Νατάσα, Καραβάρα Αιμιλία, Αγιασιώτη Μαρία, Μούντζια Άρτεμις, (αποκτήθηκαν από τον Γ.Σ. Βόλου), Τσένου Σίσσυ, Βάρδα Κλεοπάτρα, Γκανιά Ευαγγελία, Κύρκου Κατερίνα (ΑΕ Λάρισας), Εσκικίδη Ειρήνη, Εσκικίδη Μπάρμπαρα, Τζιγκούρα Λίτσα, Τζιγκούρα Γωγώ (Φοίνικας Λάρισας), Κουκούμη Ράνια (Α.Ο. Καβάλας), Κωφίδου Ολυμπία (Γ.Α.Σ. Κιλκίς), Καραποναρλίδου Μένια (Γ.Σ. Κοζάνης), Κωστοπούλου Ελευθερία (ΣΠΑΚ Καρδίτσας), Κανέλλου Αγγελική (Άρης Σπερχειάδας), Καζοπίδου Βάσω (Αργώ Βόλου), Τσίατσιου Ματούλα (Φ.Σ. Αμπελώνα), Παπάζογλου Θεοδώρα, Παπάζογλου Μάγδα (Βόλος) και μερικές ακόμη αθλήτριες που θα δοκιμαστούν αυτές τις μέρες.

Η διοίκηση και οι προπονητές ευχαριστούν θερμά τα σωματεία για την παραχώρηση των αθλητριών.

Εκτός από το αγωνιστικό τμήμα γυναικών, θα υπάρχει και ένα δεύτερο που κύριος σκοπός του θα είναι η άθληση όσων κοριτσιών αγαπάνε το βόλεϊ και γενικά τον αθλητισμό, αλλά δεν θα λαμβάνουν μέρος σε επίσημους αγώνες.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα νεανίδων-γυναικών (πρωτοετείς φοιτήτριες), για τα αναπτυξιακά τμήματα (αθλήτριες Γυμνασίου-Λυκείου) και για τα τμήματα υποδομών (αθλήτριες Δ', Ε' ΣΤ' Δημοτικού) και όσα κορίτσια θέλουν να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ μέσα στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τους προπονητές στα τηλέφωνα 6939295859 (Wind) και 6988683068 (WU).

Ιστοσελίδες:www.volosvolleyball.blogspot.gr

www.facebook.com/olympiakosvolouvolleyball



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...