Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα (pregame)

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής θα κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ με αντίπαλο την Γλυφάδα.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΟΤΕ.

Οι κερκίδες του ΕΑΚ αναμένεται να είναι για μία ακόμα φορά κατάμεστες από 4000 κόσμο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματισμένους Πόνσε και Γεωργίου ,ενώ τιμωρημένος είναι ο Καπετάνος.
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα είναι η ακόλουθη: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Ολίσε, Μπρέσκα, Ακόστα ή Γενγκά, Κατσίκης και Γκούρμα.

H αποστολή της ομάδας που κατέλυσε στην Πορταρία αποτελείτε από τους εξής ποδοσφαιριστές:Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κωστούλας, Κόμνος, Ντινόπουλος, Ολίσε, Πινδώνης, Ρόκας, Κατσίκης, Μπρέσκα, Ακόστα, Γενγκά, Γκούρμας, Δεινόπαπας και Γκέσιος.

Η Γλυφάδα «γιορτάζει» την πρώτη της συμμετοχή στην Β' Εθνική στη έδρα της πιο ιστορικής ομάδας της κατηγορίας.Παρελθόν αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες ασφαλώς δεν υπάρχει.
Οι Αθηναίοι θα στερηθούν των «υπηρεσιών» του Κοτταρά ,αν και ο Γκώνιας που παρακολούθησε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη,προορίζει ως βασικό τον Ισπανό Φερνάντεζ.Η ομάδα των Νότιων προαστίων που πάντως έχει έδρα την Καισαριανή λόγω έλλειψης γηπέδου, αναμένεται να στηθεί αμυντικά στο ΕΑΚ με διπλή ζώνη άμυνας για να καταφέρει να αποσπάσει κάτι θετικό από το παιχνίδι.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...