Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αναζητήστε άλλους υπαίτιους!

Ο Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση του, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με το θέμα των μεταγραφών των Γκότοβου και Ανιέτε στην συνοικιακή ομάδα της πόλης.Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μάλιστα τονίζει ότι θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού οι υπαίτιοι.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση με την οποία παρατίθονται και τα επίσημα έγγραφα:
 

«Επειδή η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την λανθασμένη πληροφόρηση, για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι αναγκασμένη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και της συμπολίτισσας Νίκης.

Επειδή λοιπόν το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν και γράφτηκαν ανακρίβειες για τις μεταγραφές του Γκότοβου και του Ανιέτε στη Νίκη Βόλου, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ευθύνεται για την καθυστέρηση της έκδοσης δελτίων των ποδοσφαιριστών θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Ο Ανιέτε έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την 22α Ιουνίου 2013  και στις 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 10.30 μ.μ. παρελήφθη από την ΕΠΟ.

Ο Γκότοβος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την 12η Αυγούστου 2013 και στις 14 Αυγούστου 2013 και ώρα 9.40 μ.μ. παρελήφθη από την ΕΠΟ.

Από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι δύο παίκτες να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στην επόμενη ομάδα τους όποια κι αν είναι αυτή, σεβόμενοι τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να σταματήσει η λάσπη και να πάψουν κάποιοι να ρίχνουν εμμέσως πλην σαφώς τις ευθύνες στον Ολυμπιακό Βόλου θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψουν τα δικά τους λάθη. Για τις τυχόν καθυστερήσεις στην έκδοση των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού τους υπαίτιους
».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...