Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Να μην μείνει η διοίκηση μόνη της

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία παροτρύνει τον κόσμο να σταθεί ακόμα περισσότερο δίπλα στην διοίκηση και στην ομάδα.








Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Συγχαίρουμε την ομάδα μας για τη νίκη – πρόκριση επί της Παναχαϊκής και όλοι μας τώρα περιμένουμε τα δύο παιχνίδια με τον Άρη.

Η ομάδα μας έδειξε ένα μέρος από τα καλά της στοιχεία και με σύνεση και υπομονή θα γίνει ακόμη καλύτερη.
Ο κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα όμως χρειάζεται και άλλη συσπείρωση και στήριξη. Οι τέσσερις χιλιάδες και πλέον οπαδοί μας το Σάββατο βράδυ χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους μας, να προμηθευτούνε και τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας. Να ξεπεράσουμε τα 2000 παρά τις δύσκολες εποχές.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ, φέτος έκανε την υπέρβαση. Έφερε ποιοτικούς και άξιους παίκτες, κράτησε τους καλύτερους από πέρυσι, δαπάνησε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ανακαινίσει το ΕΑΚ και να ετοιμάσει άλλα τρία γήπεδα για προπονήσεις (βοηθητικό, Άλη Μεριά, Σέσκλο). Και ο αγώνας και το πλάνο συνεχίζεται.

Από το Μάρτη μήνα και μετά θα κληθεί η Διοίκηση να επενδύσει κάποια εκατομμύρια για την ολική ανακαίνιση του ΕΑΚ, επέκταση των κερκίδων (πέταλο Αγ. Δημήτριου), αναστήλωση των παλαιών (βόρειο, πέταλο Γορίτσας), στέγαστρα, πάρκινγκ κ.λπ..

Σε αυτήν την προσπάθεια η Διοίκηση δεν πρέπει να μείνει μόνη της. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά της, να την ενθαρρύνει, να την επιβραβεύει και τη στηρίζει πραγματικά με όλες του τις δυνάμεις. Τώρα με ένα εισιτήριο διαρκείας ή ένα απλό εισιτήριο σε κάθε αγώνα και του χρόνου με την ομάδα μας στη Super League θα γίνει πανστρατιά σε όλη την πόλη και το Νομό.

Όλοι για την ομάδα μας. Αυτή που μας έκανε περήφανους και ευτυχισμένους, αυτή που μας «ξενάγησε» στα σαλόνια της Ευρώπης και που μας δίνει όραμα, στόχο και ελπίδα.

Τέλος οφείλουμε να καταγγείλουμε δημοσιεύσεις αστήριχτες και γελοίες που εμφανίστηκαν στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας Βόλου, που στόχο έχουν τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό. Η ΠΑΕ απάντησε. Εμείς απλά τονίζουμε ότι τέτοιες παλαιές πασοκτζίδικες τακτικές και φιλοσοφίες που κοροϊδεύουνε και εξαπατούνε τον κόσμο, σήμερα τον έχουνε κάνει φτωχό, άνεργο, χρεωκοπημένο και σε λίγους μήνες και άστεγο.

-Η- Διοίκηση του ΣΦΟΒ»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...