Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Γιώργος Βαζάκας στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή. 


Αυτοί είναι οι εξής:
Ολίσε, Ακόστα, Μπρέσκα, Πόνσε, Γιενγκά, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Γκέσιος, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Μελίσσης, Ντινόπουλος, Μπόρας, Πινδώνης, Ρόκας, Γκούρμα και Σταυράκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Παπανικόλας,Μπουένγκο καθώς και οι Γεωργίου, Κωστούλας, Κόμνος, Ζέρης

Στο αντίπερα στρατόπεδο η αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στο Βόλο με τον προπονητή της πατρινής ομάδας, Τίμο Καβακά, να έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Ζλάτκοβιτς και ο Βαγγελόπουλος.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:Λαζαρίδης, Σταυριανός, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Μπερντέν, Βιγιαρέχο, Μπόζιτς, Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Πλέγας, Σιτόε, Μαραγκουδάκης, Λίτσης, Παληγεώργος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Καραμανλής, Κοντογουλιδης και Χοντζάλι.

Στον Βόλο βρίσκεται και ο Αλέκος Κούγιας ,ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με την δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού κου Καραγιάννη ,θα φιλοξενηθεί στην πρώτη σειρά καθισμάτων της θύρας 4.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φωτιάδης από την Καστοριά.

Κυκλοφόρησαν τα 3500 εισιτήρια του αγώνα που «φεύγουν» με γρήγορους ρυθμούς και πιθανότατα να υπάρξει sold out αφού ο αριθμός κρίνεται μικρός.(διαβάστε περισσότερα...)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...