Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Περι σημαιολογιών...

Για....σημαιολογία μιλάει δημοσίευση εφημερίδας της Καρδίτσας που τολμά να συγκρίνει τον Ολυμπιακό με ομάδες τριτο-τέταρτης κλάσης...
Δημοσίευμα καρδιτσιώτικης εφημερίδας ,καυτηριάζει εμμέσως πλην σαφώς μιλώντας για...σημαιολογίες (αντί της σημειολογικής αξίας στα...σωστά ελληνικά) ,την στάση της ΠΑΕ να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για την μετάβαση των ερυθρολεύκων στην γειτονική πόλη.

Μάλιστα ο αρθρογράφος «τολμάει» να συγκρίνει τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό με την Νίκη Νέας Ιωνίας η οποία δεν ζήτησε ,όπως αναφέρει το άρθρο,χρηματική αποζημίωση.

Είναι σύνηθες όταν μία τοπική ομάδα καλεί για φιλικό έναν αντίπαλο μεγάλου βεληνεκούς, ο προσκεκλημένος να ζητήσει χρηματική αποζημίωση.
Αυτά βέβαια για τους συμπαθείς δημοσιογράφους της Καρδίτσας αποτελούν «άγνωστα χωράφια»,αφού η ομάδα τους δεν έτυχε στην ιστορία της να αναγκαστεί να «κοινωνικοποιηθεί» στα "σαλόνια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όταν λοιπόν προσκαλείς  τον Ολυμπιακό Βόλου να παίξει φιλικό μαζί σου,εννοείται πως θα πρέπει να αποζημιώσεις τουλάχιστον την μετακίνηση της ομάδας αλλά και τις διανυκτερεύσεις εφόσον ζητηθεί.
Το ίδιο θα πράξει και η ομάδα του Ολυμπιακού όταν καλέσει την Λάτσιο για την ρεβάνς του 0-0 στην Ιταλία.
Το να συγκρίνεις και να προσπαθείς να εκμαιεύσεις...σημαιολογίες ιδίως με ομάδες της κλάσης της Νίκης Νέας Ιωνίας είναι τουλάχιστον ατυχές.

Αν λοιπόν οι συμπαθείς γείτονες θέλουν να παίζουν τζάμπα φιλικά μπορούν να προσκαλέσουν τον Θησέα και τον Τοξότη μετά την Νίκη.

Τις μεγάλες ομάδες πληρώνεις για να τις δεις!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...