Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αρειανοί πάρτε σειρά!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Ριζόμυλο.
Η ανακοίνωση όπως ήρθε στο volosfans@gmail.com:

«ΥΓ1. Αν και το Κύπελλο Ελλάδας για φέτος δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ η κλήρωση με την Παναχαϊκή του κ.Κούγια αρκεί για να φανατίσει και τον πιο ήρεμο ομαδό του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του δικηγόρου της <<πιάτσας>> μέσα στο <<κολαστήριο>> του έστω μισού ΕΑΚ πρέπει και θα <<πατηθεί>> από την ομάδα μας. Μόνο έτσι θα μάθει να πλένει το στόμα του ο εν λόγω <<εκ ταυτότητας 177 εκατοστών ύψους κύριος>> πριν μιλήσει για τον Ολυμπιακό Βόλου και θα καταλάβει πως στη Μαγνησία, αν εξαιρέσει κανείς τη Νέα Ιωνία, ο μόνος τρόπος να λάβει τιμητική πλακέτα είναι... να την <<φάει>> στο ματωμένο του κεφάλι! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ!

Με το παραπάνω υστερόγραφο <<έκλεινε>> η τελευταία μας ανακοίνωση και καθόλου αδίκως, όπως αποδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή 2-0, το οποίο μας έκανε όλους στη Μαγνησία να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο <<μοντελοπνίχτης>>, του οποίου η εμφάνιση με κοντομάνικο μπλουζάκι και κοντό παντελονάκι ήταν το μόνο που εντυπωσίασε από την κατά τα άλλα έτοιμη για Super League Παναχαϊκή, πήρε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο Νότιο Όμιλο της Football League που τους κάνουμε τη χάρη να συμμετέχουμε, ενώ είμαστε... ήδη στην πρώτη τετράδα βάσει του ποιοτικού μας υλικού!

Σειρά τώρα έχει ο Άρης! Αν και ομάδα της Super League, δύσκολα κάποιος που δεν το γνωρίζει θα καταλάβαινε βάσει υλικού ποια από τις 2 ομάδες ανήκει στη Super League και ποια στη Football League. Κατανοούμε όλοι ότι είναι ένας αντίπαλος τον οποίο όχι μόνο μπορούμε να αποκλείσουμε, αλλά και να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι στο ΕΑΚ με σκορ που να μην αφήνει τίποτα ανοιχτό όσο αφορά την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη!

Καλούμε λοιπόν τον κάθε οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου να κατακλύσει το ΕΑΚ Βόλου, ώστε να δημιουργήσουμε καυτή ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση της ομάδας μας θα οδηγήσει σε ευρεία νίκη κατά του Άρη.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΡΗΣ) ΟΣΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ <<ΕΥΡΩΠΑΙΑΣ>> ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ!!!

ΥΓ. Στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας που μαζεύει όποτε θέλει 17.000 θεατές πιστεύουμε πως αρμόζει πολύ καλύτερη εικόνα στο <<πέταλο>> των οργανωμένων, γι'αυτό και καλούμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου σε περαιτέρω συσπείρωση με τη δυναμική τους παρουσία στο γήπεδο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!»

RiZoMyLoS G1



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...