Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ακαδημία τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό

Τμήμα εξειδικευμένης προπόνησης τερματοφυλάκων δημιουργείται στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Διοίκηση προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:






"Η Διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή τερματοφυλάκων κο Χρήστο Κοντοβά ,που έχει διατελέσει και προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, να αναλάβει την εκγυμνάσει όλων των τερματοφυλάκων της Ακαδημίας.

Σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ελθει η Διοικηση και με τον καθηγητή ΤΕΦAΑ με...

...ειδικότητα ποδόσφαιρο κο Χατζακο Δημήτριο και τον προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B κο Γάτο Γεώργιο που έχουν εργαστεί ειδικά σε τμήματα υποδομής Ποδοσφαίρου και έχουν μεγάλη εμπειρία για την οργάνωση και την εκγύμναση νέων αθλητών.
Αποφασίστηκε επίσης ο Αγιασμός και η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 10.30 πμ στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βολου στην Άλλη Μεριά.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 14 Σεπτεμβρίου 2013 έως και 14 Ιουνίου 2014 και θα περιλαμβάνει προπονήσεις Τρίτη – Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί.

Κάθε Δευτέρα θα γίνεται και τέταρτη εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής για τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

Οι ακριβείς ώρες για κάθε ηλικιακό τμήμα θα γίνει έγκαιρα και πριν την έναρξη των προπονήσεων προκειμένου οι γονείς και οι μικροί αθλητές μας να διευκολυνθούν στην κατάρτιση του προγράμματος των σχολικών τους υποχρεώσεων.

Καλούμε όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου να προσέλθουν έγκαιρα στα γραφεία του Συλλόγου Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος 2Ος όροφος κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής 18.00 μμ έως 21.00 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου η στο τηλέφωνο 6944207820".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...