Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

To Intense debate στο VolosFans

Το VolosFans θέλοντας να δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον στους αναγνώστες του εγκαινιάζει νέο σύστημα ελέγχου σχολίων.







Το σύστημα Intense debate τηρεί αυστηρότερες προδιαγραφές και ασφαλιστικές δικλείδες ώστε το τμήμα διαχείρισης να διευκολύνεται στο έλεγχο των σχολίων.

Λόγω του μεγάλου φόρτου σχολίων με το συγκεκριμένο σύστημα γίνονται ταχύτερα και πιο απλά οι εγκρίσεις τους αλλά και υπάρχει η δυνατότητα αναφοράς του χρήστη που σχολιάζει προσβλητικά και έχει διαφύγει της προσοχής της διαχείρισης.

Οι αναγνώστες έχουν τις δυνατότητες να βαθμολογούν θετικά ή αρνητικά ένα σχόλιο.Αυτό ανεβάζει τους βαθμούς «κύρους» συγκεκριμένου σχολιαστή ,ο οποίος μετά από κάποιο βαθμό, αναγνωρίζεται από το σύστημα και τα σχόλιά του εγκρίνονται αυτόματα.

Επίσης σε σχολιαστές με «αυξημένο κύρος» έχουν διάφορα προνόμια,όπως η αναφορά τους να σβήνει αυτόματα από το σύστημα σχόλιο το οποίο βρίσκουν ενοχλητικό ή ακόμα και να δημιουργούν αυτόματο αποκλεισμό του χρήστη.

Επίσης σχόλια το οποίοι αναφέρεται ως προσβλητικό ή υβριστικό από πολλούς αναγνώστες διαγράφεται αυτόματα.Με αυτόν το τρόπο οι αναγνώστες του VolosFans συμμετέχουν στο σύστημα αυτοδιαχείρισης.

Γι'αυτο τον λόγο προτείνεται στους τακτικούς αναγνώστες και σχολιαστές του VolosFans η εγγραφή και ο σχολιασμός μέσω του intense debate.
H εγγραφή τους θα τους δώσει περαιτέρω δυνατότητες και είναι φυσικά απολύτως δωρεάν.

Εναλλακτικά μπορείτε να σχολιάζετε συνδεδεμένοι μέσω του λογαριασμού σας στο facebook στο twiter ή στο wordpress.

Ελπίζουμε οι αλλαγές στο VolosFans να επικροτηθούν από την πλειοψηφία των αναγνωστών μας.


Ευχαριστούμε για την στήριξή σας.
Η συντακτική ομάδα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...