Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Προκαλεί η Νίκη Νέας Ιωνίας...

Η προκλητική κίνηση της Νίκης Νέας Ιωνίας,στο να προχωρήσει σε άνοιγμα γραφείων στο κέντρο του Βόλου ,συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη μεταξύ αστυνομίας και άλλων φορέων.






Η προσφυγική ομάδα μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας της , προσπαθώντας ανήθικα να επωφεληθεί των γεγονότων του προπερασμένου καλοκαιριού, κάνει κινήσεις δημιουργίας «βολιώτικου» προφίλ .

Ο κος Πάτσης βλέποντας πως μια συνοικιακή ομάδα με μέσο όρο εισιτηρίων περί των 900, δεν έχει λόγω ύπαρξης, προσπαθεί να την «βγάλει»  από τα στενά όρια των δύο δρόμων που περιορίζεται μέχρι σήμερα και να την λανσάρει ως...ομάδα του Βόλου εκμεταλλευόμενος για πρώτη φορά το δεύτερο συνθετικό του ονόματός της ,που μέχρι σήμερα αποτελούσε...διακοσμητικό στοιχείο.

Εξ ου και η αποτυχημένη κίνηση προ ολίγων μηνών ,με το άνοιγμα γραφείου φιλάθλων στο κέντρο της πόλης χρηματοδοτούμενο από την ΠΑΕ,τα οποία πάντως έκλεισαν μέσα σε λίγες μέρες ,αφού τα τρία μέλη που τελικά γράφτηκαν ,προφανώς και δεν ήταν αρκετά.

Η νέα προσπάθεια θα γίνει από τον Σεπτέμβρη με το άνοιγμα γραφείων της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης.Αυτό προβληματίζει ήδη την αστυνομική διεύθυνση ,αφού η πραγματικότητα διαψεύδει το όραμα του προέδρου της Νίκης.
Τα γραφεία για να λειτουργήσουν θα χρειαστούν συνεχή φύλαξη από την αστυνομία καθώς η ομάδα της Νέας Ιωνίας αποτελεί ξενόφερτο στοιχείο για την πόλη του Βόλου.

Με αφορμή πάντως το συγκεκριμένο γεγονός ,το οποίο σαφώς και αποτελεί προκλητική κίνηση από μεριά της ΠΑΕ του πρώην Δήμου της πόλης μας (φανταστείτε ο Απόλλων Καλαμαριάς να άνοιγε γραφεία απέναντι από την Τούμπα...),οι εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να επανεξετάσουν τους όρους λειτουργίας του «πράσινου μιάσματος»  στην Ιωλκού,αφού με το προπέτασμα του πολιτικού κόμματος ,είναι ο μοναδικός «αλλόθρησκος» σύνδεσμος που συνεχίζει να λειτουργεί στην ερυθρόλευκη πόλη μας!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...