Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Θετικό το πρώτο τεστ

Παρουσία αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου διεξήχθη το φιλικό της βολιώτικης ομάδας με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. 







Ο Γιώργος Βαζάκας είχε την ευκαιρία να δει επί χόρτου τα όσα δουλεύει στις προπονήσεις, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα, τα οποία ήταν θετικά.

Λιγοστές φάσεις, κυρίως παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εμφανώς ανώτερος, κινητικός. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 48’ με τον Κώστα Καπετάνο, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους  παίκτες της βολιώτικης ομάδας, ενώ είχε τις φάσεις για να διευρύνει το δείκτη του σκορ  με τους Γιενγκά και Καπετάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή του ημιχρόνου, με ανάπτυξη κυρίως από τον άξονα και τα πλάγια.

Στο πρώτο μέρος ο Βαζάκας παρέταξε την ομάδα με 4-3-2-1. Αγωνίσθηκαν οι Γκίτκος κάτω από τα δοκάρια, στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας ο Ζέρης και Γιαλούσης αντίστοιχα, Κωστούλας και Γκότοβος στο κέντρο της άμυνας, Πινδώνης και Κεσίδης στη μεσαία γραμμή, δεξί χαφ ο Μουτέρο, αριστερό χαφ ο Δεινόπαπας και πίσω από τον επιθετικό Ντινόπουλο, ο Κατσίκης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε απειλητικός στο 14’ με εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση και στο 34’ με τον Μουτέρο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και δεν κατάφερ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Φιλμ πρώτου ημιχρόνου

14’ Φάουλ του Γιαλούση, στην αγκαλιά του Στρέντζου.

18’ Σουτ του Σιώπη, έδιωξε σε κόρνερ ο Κωστούλας.

26’ Σουτ του Δεινόπαπα από αριστερά και εντός της περιοχής, μπλόκαρε ο Στρέζος.

29’ Ο Βέργος σούταρε εντός περιοχής και με προσπάθεια μπλόκαρε ο Γκίτκος, πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

34’ Σέντρα του Ντινόπουλου από δεξιά, ο Μουτέρο από πλεονεκτική θέση και μπροστά στην εστία, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

37’ Σουτ του Βέργου, μπλόκαρε ο Σταυράκης.

45’ Ο Παπασάββας το σουτ, μπλόκαρε ο Σταυράκης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Βαζάκας χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα. Ο Σταυράκης και μετά ο Γεωργίου υπερασπίστηκαν την εστία του Ολυμπιακού Βόλου, οι Κατσιαρός, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης συνέθεσαν την τετράδα της άμυνας, ο Ολίσε σε ρόλο αμυντικού χαφ, στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά οι Μπρέσκα, Πόνσε, Καπετάνος, Γιενγκά και μοναδικός προωθημένος ο Γκέσιος.

Οι Βολιώτες είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, κατάφεραν με την ένατξη του δευτέρου ημιχρόνου να πάρουν προβάδισμα με τον Καπετάνο στο 48’. Η  ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είχε και άλλες φάσεις για να διευρύνουν το σκορ με τους Πόνσε (56’), Καπετάνο (69’) και Αρβανίτη (76’).

Φιλμ δεύτερου ημιχρόνου

48’ Πάσα του Ολίσε, ο Καπετάνος με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.

56’ Σουτ του Πόνσε άουτ.

68’ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπρέσκα από δεξιά, μπλόκαρε ο Στρέζος.

69’ Κεφαλιά του Καπετάνου από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιά.

76’ Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου από τα δεξιά, κεφαλιά Αρβανίτη εντός περιοχής και από πλάγια θέση αριστερά, μπλόκαρε ο Στρέζος.

85’ Δυνατό διαγώνιο σουτ του Καπετάνου, έδιωξε σε κόρνερ ο Στρέζος.

86’ Σουτ του Γιενγκά εκτός περιοχής, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Στρέζος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας):  Γκίτκος (30’ Σταυράκης), Γιαλούσης, Ζέρης, Κωστούλας, Γκότοβος, Πινδώνης, Κεσίδης, Κατσίκης, Μουτέρο, Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σταυράκης (63' Γεωργίου), Αρβανίτης, Μελίσσης, Πόνσε, Μπρέσκα, Γιενγκά, Καρράς, Γκέσιος, Κατσιαρός, Ολίσε, Καπετάνος.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Μπερντ Στόρκ): Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Νασιακόπουλος, Σιώπης (46’ Καναβέτας), Παπασάββας, Βέργος, Γιάνκοβιτς (65’ Ιγνατίδης), Πασσαλίδης.

Για να δείτε το γκολ του Κώστα Καπετάνου πατήστε....ΕΔΩ!
Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε...ΕΔΩ!




πηγή: sport7


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...