Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ερυθρόλευκος ο Γκέσιος


Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο επιθετικός της Κέρκυρας Γιάννης Γκέσιος σύμφωνα με πληροφορίες μας. (βίντεο)

Ο Έλληνας επιθετικός που ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Άρη και την ολοκλήρωσε στην Κέρκυρα, φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Βόλου και δεν αποκλείεται να υπογράψει  εντός των επομένων ημερών αναφέρει και το metrosport σε δημοσίευμά του.


Ο Γιάννης Γκέσιος γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1988 και αγωνίζεται στην επίθεση.Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Άρη με τον οποίο αγωνίστηκε σε 8 αγώνες και πέτυχε 1 γκολ,ενώ τον Γενάρη μεταπήδησε στην Κέρκυρα με τα χρώματα της οποίας σε 12 αγώνες σημείωσε 3 γκολ.


Ο Γκέσιος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελπίδα Έδεσσας (62 συμμετοχές, 50(!) γκολ), όπου παρέμεινε από το 2002 έως το 2005. Το 2005 μεταγράφηκε στον Εδεσσαικό, όπου έμεινε για μία σεζόν (22 συμμ., 18 γκολ) και την επόμενη σεζόν την πέρασε στη δεύτερη ομάδα του Άρη (30 συμμ., 17 γκολ).

Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη, χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή, από όπου μεταγράφηκε στον ΠΑΟΝΕ (25 συμμ., 8 γκολ) και στην συνέχεια τον απέκτησε η Ρόδος (8 συμμ.) που τον παραχώρησε τον Δεκέμβριο δανεικό στην Βέροια (10 συμμ., 5 γκολ) με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Β' εθνική.

Επέστρεψε στην Ρόδο από την οποία κατέθεσε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος για να πάει στην Αναγέννηση Επανομής (35 συμμ., 12 γκολ) με την οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε κατηγορία.

Δείτε τα δύο γκολ που σημείωσε ο Γκέσιος στο παιχνίδι Κέρκυρα- Πανιώνιος.


Γκέσιος Κέρκυρα από volosfans
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...