Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πελάτες μου....


Ο Ολυμπιακός με φοβερό γκολ του Γιενκά κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά τον Ηρακλή και απέκτησε πλεονέκτημα στην μάχη των Play-off.
Ήταν μία νίκη που ο Ολυμπιακός πήρε με την φανέλα και με την ερυθρόλευκη ψυχή.Μπορεί η εμφάνισή του να επηρεάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η απευθείας άνοδος και η ομάδα να μην θύμιζε την αντίστοιχη που πριν λίγες ημέρες έκανε τον Ηρακλή γιο-γιο,αλλά το πολύτιμο τρίποντο μπήκε στο τσεπάκι και τρεις νίκες στην έδρα μας θα είναι πιθανότατα αρκετές για να πανηγυρίσει όλος ο Βόλος στις 19 Ιούνη.

Ο Ηρακλής από την άλλη πλευρά είχε ένα ημίχρονο δικό του που θα μπορούσε να σκοράρει.Ο Γκίτκος όμως,ο οποίος σίγουρα είναι ο mvp της ομάδας,«έκλεισε» ρολά και με 4 καλέςεπεμβάσεις του,κράτησε το μηδέν και στο πιο καίριο σημείο ο Ολυμπιακός σκόραρε.Ήταν η σέντρα του Σολάκη από αριστερά, η μπάλα αποκρούστηκε από τον Βαγγελόπουλο, αυτή έφτασε στον Γιενγκά, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χουάντερσον.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός βελτίωσε την εικόνα του κράτησε την μπάλα και τον Ηρακλή μακριά από την εστία του Γκίτκου και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ σε κάποιες αντεπιθέσεις.Είναι αξιοσημείωτο πως στο β μέρος ο Γκίτκος δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει κάποια δύσκολη επέμβαση.

Κίτρινες: Κιρόφσκι, Στεφανίδης-Παλαιολόγος, Καρράς

Ο κόραξ του αγώνα
:Ο Παπαπέτρου ήταν σχετικά καλός αλλά απορίας άξιο πως ο Στεφανίδης γλύτωσε μετά το σοκαριστικό χτύπημα που έκανε στον Καρρά με τις τάπες των παπουτσιών του.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Γ. Παληγεώργος, Φερνάντεζ, Τάι (28’ λ.τρ. Σουλίδης), Σιατραβάνης (64’ Ισαάκ), Στεφανίδης, Κιρόφσκι (72’ Χιονίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς (91’ λ.τρ. Γόγολος), Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Ολίσε (84’ Μπολάτι), Πινδώνης, Στογιάνοφ, Γιενγκά, Μπρέσκα, Σολάκης (65’ Ανιέτε).

Η βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός Βόλου 4
2. Παναιτωλικός 2
3. Ηρακλής 1
4. Νίκη Νέας Ιωνίας 1

Η επόμενη αγωνιστική (05/06):

Ολυμπιακός Βόλου -Νίκη Ν.Ιωνίας
Παναιτωλικός - Ηρακλής


Μικρά και πικάντικα
  • Σε δύο παιχνίδια θα απουσιάσει ο Παλαιολόγος λόγω της κάρτας που δέχτηκε.
  • Ο Καρράς έδειξε να πονάει πολύ μετά το δολοφονικό τάκλιν του Στεφανίδη που έμεινε ατιμώρητο.
  • Άδειο το Καυτατζόγλειο με περίπου 3.500 κόσμο στις κερκίδες.



Το VolosFans σας μετέδωσε σε ζωντανή ροή γεγονότων όσα γίνονται στον πρώτο αγώνα των play-off για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...