Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Αντώνης Μάνδαλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Καυταντζόγλειο τόνισε:
«Ο κ. Βαζάκας είχε πει πως δεν θα παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν υποτιμά κανένα αντίπαλο προπονητή με τη μη παρουσία του. Γι' αυτό και βρίσκομαι εδώ εγώ σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή τους εμφάνιση. Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό ματς και κοιτάμε μπροστά. Τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους. Έδειξαν καρδιά πρωταθλητή. Συνεχίζουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ»

Οι υπόλοιπες δηλώσεις:

Γόγολος:«Δεν ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε πάθος και θέληση. Δύο στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Παίζει και ψυχολογικό ρόλο.Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια και πλέον το μυαλό μας στρέφεται στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να κρατήσουμε μόνο το πάθος και τη θέληση».

Γκόγκιτς : «Στα παιδιά αξίζουν συγχαρξτήρια. Περισσότερο δεν στεναχωρήθηκα για την ήττα, αλλά για τον τραυματισμό του Τάι. Αυτό που χάσαμε σήμερα θα πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε την Τετάρτη στον Παναιτωλικό. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...