Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Τους κόπους μίας χρονιάς θα παίξει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.
H αποστολή του Ολυμπιακού...(ενημέρωση)
Ασφαλώς πρόκειται για το σπουδαιότερο παιχνίδι ,μέχρι το επόμενο ,αφού σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν νικήσει,θα πρέπει από την επόμενη να προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιπέτεια των αγώνων διαβάθμισης (play offs).

Oι ερυθρόλευκοι με οδηγό την επιβλητική εμφάνιση του πρώτου γύρου (δες εδώ...) πρέπει επιτέλους να θυμηθούν πως είναι και οι εκτός έδρας νίκες,αφού κάτι τέτοιο έχουν να πετύχουν από την 28η αγωνιστική και την Επανομή.

Ο Ολυμπιακός θα είναι σχεδόν πλήρης με μοναδική πιθανή απουσία αυτή του Χατζηπαντελίδη.
Ο Απόλλωνας αν και έχει σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδο,δεν πρόκειται να εμφανιστεί αδιάφορος ,αφού θέλει και την μαθηματική εξασφάλιση.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στην ομάδα για μία ακόμα φορά ,αφού παρά την καθημερινή και την τηλεοπτική μετάδοση,ετοιμάζουν εκδρομή για την Αθήνα.
Θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την θύρα 6,ενώ θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο για τους ερυθρόλευκους.Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία του επίσκεψη στην Ριζούπολη είχε «φύγει» με μία άνετη νίκη.Δείτε την προϊστορία αναλυτικά...

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας θα σφυρίξει το ματς. 
Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής έχει διευθύνει το φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Νίκη Ν.Ιωνίας στον πρώτο γύρο στο Πανθεσσαλικό. Επίσης, έχει σφυρίξει το Καλλιθέα - Απόλλωνας Σμύρνης  2-1, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ακόμα για την απαράδεκτη μεροληψία του υπέρ των φιλουξενουμένων.
Βοηθοί του θα είναι οι Νενεκούμης Χαρίλαος και Ανδρέας Καραγεώργος του συνδέσμου Αργολίδας αμφότεροι. Ο 4ος διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Νικόλαος Ρατσιάτος του συνδέσμου Αργολίδας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Φωτίου από τον σύνδεσμο Εύβοιας.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξιδεύει για την Αθήνα: Γκίτκος, Σταυράκης, Μπρέσκα, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Ναντάγια.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χατζηπαντελίδης ,Ρόκα, Κόμνος, Γουσούλης, Μπακαγιόκο και Γόγολος.


  • Σύσσωμη η διοίκηση ταξίδεψε από σήμερα Τρίτη στην Αθήνα μαζί με την ομάδα.
  • H ΠΑΕ Απόλλων τύπωσε 800 εισιτήρια για την θύρα 6 ,αφού περιμένει πως οι ταξιδιώτες από Βόλο θα είναι παραπάνω από τους αναμενόμενους
  • Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Κοτταρά, Γουμάγια, Χατζηζήση, Ρόβα, Ιασωνίδη, Κατσίκη, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Καμαρά, Καραμαλίκη, Τσεμπερίδη, Καραδέμητρο, Λεοντίου, Κιάσσο, Κύργια, Διαμάντη, Μανιά, Χιντζίδη και Δεληζήση.
  • Περίπου 500 άτομα αναμένεται να υποστηρίξουν την ομάδα μας στην  θύρα 6 της Ριζούπολης.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...