Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους....


Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε  πως μετά την μεταγραφική ενίσχυση , αποκτά ξανά την δύναμη ισχύος που είχε πριν τον διαλύσουν με το «έτσι θέλω»,κάνοντας πλάκα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Με αυτή την εμφάνιση ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μεγάλη αντεπίθεση και κάποιοι που τον είχαν εκτός συναγωνισμού ,πραγματικά πλέον χάνουν τον ύπνο τους.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερη πρεμιέρα στον ερυθρόλευκο πάγκο.Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στο θρίαμβο επί του Απόλλωνα με σκορ 3-0.Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γιανίκ Γιενγκά (στο 36' μετά από φάση διαρκείας), Ανιέτε (στο 65' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) και Πάτρικ Ογκουνσότο (στο 68' μετά από ωραία ενέργεια του Ανιέτε).

Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημα, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 14’ είχε δοκάρι με τον Πινδώνη. Η πίεση των ερυθρολεύκων δεν σταμάτησε εκεί και τρία λεπτά μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα  βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ήταν το 33’ της αναμέτρησης όταν ο Πινδώνης σούταρε για να απομακρύνει ο Κοτταράς, ο Ογκουνσότο με κεφαλιά στην εξέλιξη της φάσης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι ο Γιενγκά από κοντά άνοιξε το σκορ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πέρασε το πρώτο 10λεπτο «αδράνειας» αναίμακτα και χωρίς η Ελαφρά Ταξιαρχία να κάνει φάση, ο Ολυμπιακός Βόλου κυριάρχησε και πάλι απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο,   και κατάφερε να κάνει δυο τα τέρματά του στο 66’ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ανιέτε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ογκουνσότο είχε δοκάρι!


Εν τέλει, το 3-0 ήρθε στο 68’ με τους δυο επιθετικούς μας να πρωταγωνιστούν ξανά. Ο Ανιέτε έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Απόλλωνα, σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή στον Ογκουνσότο κι ο Νιγηριανός δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κοτταρά και να υπογράψει μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας , στο πρώτο ματς του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο.

Ο «κόραξ» του αγώνα: Απαρατήρητος πέρασε ο Κρητικός Φουκάκης.

Ο Σάββας και οι άλλοι:Στον Σούλη απέδωσε την νίκη στην συνέντευξη τύπου ο Σάββας Παντελίδης ,αφού όπως είπε είχε την ομάδα έτοιμη.Βέβαια αυτός έβαλε από την αρχή Σολάκη και Ογκουνσότο και «γέμισε» τα χαφ του με τον έμπειρο Πετκάκη που δείχνει πως καθιερώνεται στα δεξιά.Ο Μπρέσκα κινητικός όπως πάντα ενώ ο Πινδώνης αν συνεχίσει έτσι θα γίνει αναντικατάστατος.Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχαν υστερήσαντες στην ομάδα.

Ολυμπιακός Βόλου (Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Μπολάτι (62' Tσιάτσιος), Γιενγκά (57' Ανιέτε), Μπρέσκα, Ογκουνσότο (80' Καπετάνος), Σολάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Καμαρά (56' Λεοντίου), Φαρινόλα (74' Τσιλιγκίρης), Διαμάντης (46' Μανιάς), Μπάρκογλου, Καραμαλίκης.


Είπαν: 
Παντελίδης:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα, όπως και τον κόσμο που μας έσπρωχνε για να κερδίσουμε. Για τη σημερινή μας νίκη μερίδιο ευθύνη έχει ο προηγούμενος προπονητής που είχε έτοιμη την ομάδα σε πολλούς τομείς. Μπήκαμε γρήγορα μπροστά στο σκορ και δύσκολα αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Μετά το πέναλτι που κερδίσαμε το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Κρατάω τα αρνητικά στοιχεία. Αυτά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε. Δεν πετύχαμε τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς. Σήμερα κερδίσαμε και όλα είναι καλά. Όμως θέλω να είμαι δίπλα στα παιδιά όταν θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και υπάρχει ευχάριστος "πονοκέφαλος" για το ποια παιδιά θα παίξουν. Δουλεύω με όλα τα παιδιά για να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι..
Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό από αυτά που έχουμε παίξει. Εκεί πλέον στρέφουμε την προσοχή μας»

Πετκάκης:«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πετύχει τους στόχους της. Μυστικά δεν υπάρχουν παρά μόνο η σκληρή δουλειά. Ήμασταν πολύ δυναμικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε από την αρχή πόσο θέλαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός Β. θα γίνει ακόμη καλύτερος. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοηθά και στηριζόμαστε στη βοήθειά του για τη συνέχεια.»


Βοσνιάδης:
«Ξέραμε πως είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με μια ομάδα που άλλαξε πρόσωπο και προπονητή. Περιμέναμε ότι θα δεχθούμε πίεση ειδικά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, εκεί όπου είναι καθαρά και η ψυχολογία του γηπεδούχου. Προσπαθήσαμε να μην κινδυνέψουμε, άλλες φορές τα καταφέραμε, άλλες φορές όχι…
Θεωρώ πως πριν ακριβώς το γκολ έγινε μια φάση την οποία, αν την είδατε εσείς, εγώ θεωρώ πως υπήρχε φάση, δεν δόθηκε.Θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αν σε εκείνο το σημείο προηγούμασταν, παρόλο που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος μέχρι εκείνο το σημείο. Δεχθήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να αλλάξουμε τα πράγματα, να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα μας με την είσοδο του Μανιά και μέχρι το σημείο του πέναλτι θεωρώ πως ελέγχαμε το παιχνίδι, πατάγαμε περιοχή, ήρθε η φάση του δεύτερου γκολ που μας έριξε ψυχολογικά. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι μέσα ή έξω, αν είναι πέναλτι από εκεί που ήμουν, εσείς ξέρετε. Από εκεί και μετά, με την ψυχολογία μας ήρθε γρήγορα το τρίτο γκολ και, όσο περνούσε η ώρα, ήταν πιο πιθανό να δεχθούμε και να μεγαλώσει το σκορ, παρά να πετύχουμε κάτι. 
Αν σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις την αποφασιστικότητα, τη δύναμη, το καθαρό μυαλό να τα αντιμετωπίσεις και με την πίεση της έδρας, είναι φυσιολογικό ότι σου βγαίνουν ανάποδα. Θα δούμε το επόμενο παιχνίδι, βλέπουμε τι αποτελέσματα έρχονται κάθε εβδομάδα συνέχεια γύρω μας. Στόχος είναι με πολλή ηρεμία να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας -για το πρωτάθλημα μιλώ-, γιατί έχουμε και ένα ματς Κυπέλλου ενδιάμεσα, και να παραμείνουμε στις ομάδες οι οποίες κερδίζοντας είναι ψηλά στη βαθμολογία και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει, που είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου, δικαιούνταν το παιχνίδι, είχε καλή παρουσία, τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους»

Οπτικό Υλικό 

To πρώτο γκολ μέσα από την κερκίδα...


Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 3-0 (1-0... by volosfans




Πηγή:youtube/OlympiakosVolouFan - youtube/



Μικρά και Πικάντικα


  • Μπορεί οι Απολλωνιστές να ζήτησαν 200 εισιτήρια,αλλά τελικά δεν ταξίδεψαν στον Βόλο παρά μόνο 50.
  • Ο Αχιλλέας Μπέος πανηγύρισε και στα τρία γκολ,όντας πλέον φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου.
  • H όγδοη μεταγραφή του Ολυμπιακού,ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης ήταν και αυτός στην θύρα των Gold.
  • Ο Μπρέσκα είχε ετοιμάσει μπλουζάκι του μακαρίτη Μάκη για το πανηγύρι του αλλά το γκολ δεν ήρθε.Τελικά έβγαλε την φανέλα στο τέλος του αγώνα μπροστά στους οργανωμένους.
  • Πάνω από 6.500 φίλοι του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.


Παρακολουθήσατε σε ζωντανή ροή ενημέρωσης το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα.
Θυμηθείτε τον λεπτό προς λεπτό...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...