Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Νίκη Ν.Ιωνίας - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Ένα τρίποντο στο βαθμολογικό σακούλι και τίποτα περισσότερο είναι για την ομάδα της πόλης το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Νίκη Ν.Ι.
(τελ.ενημέρωση 18:15)
Ο Ολυμπιακός θα έχει την υποστήριξη 3000 και πλέον φιλάθλων του που θα καθίσουν στο βόρειο πέταλο.Οι οργανωμένοι θα «κατεβούν» με μηχανοκίνητη πορεία από το ΕΑΚ στις 17:00.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση του Αστικού ΚΤΕΛ η διοίκηση του οποίου αρνήθηκε την παραχώρηση λεωφορείων για απευθείας δρομολόγια για το Πανθεσσαλικό από το ΕΑΚ και άλλες περιοχές της πόλης.Η δικαιολογία ήταν φυσικά ο φόβος για επεισόδια.
Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στην διάθεσή του τους Πινδώνη και Ολίσε. Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση για το παιχνίδι εξέδωσαν οι Austrian Boys,Red Eagles ,ΣΦΟΒ,Μυρμιδόνες και Αργοναύτες.

 ΕΑΚ κατά την αναχώρηση της αποστολής 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο γνωστός Τίκας.Διαβάστε περισσότερα...
Η προϊστορία δείχνει πως ο Ολυμπιακός υπερισχύει κατά κράτος της αντιπάλου του...διαβάστε περισσότερα...

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την OTETV.Το Volosfans δεν θα έχει ζωντανή ροή ενημέρωσης καθώς σύσσωμη η συντακτική ομάδα θα χοροπηδάει στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού.


  • 200 εισιτήρια έμειναν σε γραφεία και συνδέσμους από τα 3.000 που πήρε η ΠΑΕ.Θα διατεθούν αύριο το πρωί από τις 09:00.
  • Εξαντλήθηκαν τα 3000 εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στους φίλους του Ολυμπιακού.Πάντως πολλοί που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια που υποτίθεται πως αντιστοιχούν σε θύρες του απέναντι πετάλου και θα εισέλθουν στο βόρειο,αφού η χωρητικότητά του ανέρχεται στις 5000 θέσεις.
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας η στάθμευση των οχημάτων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της περιφερειακής οδού. Η αποχώρηση όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει υποχρεωτικά μέσω της περιφερειακής οδού.
  • Την αποθέωση από 2000 περίπου φιλάθλους γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου η οποία πέρασε από το ΕΑΚ προτού κατευθυνθεί προς το Πανθεσσαλικό.
  • Συνεχή επεισόδια γίνονται στο Πανθεσσαλικό εντός και εκτός γηπέδου.Μέσα στο στάδιο είχαμε αψιμαχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο στον οποίο εισήλθαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.Με την επέμβαση των ΜΑΤ τα πράγματα ηρέμησαν.Μικροεπεισόδια έγιναν στο ύψος της Αγ.Βαρβάρας ενώ αντεγκλήσεις με τα ΜΑΤ είχαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στο πέταλο.
  • Τα επεισόδια έχουν σταματήσει και το πέταλο του Σταδίου κοκκίνισε






























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...