Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε...

Με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys επισημαίνουν πως η υπομονή των φιλάθλων του Ολυμπιακού εξαντλήθηκε.
Διαβάστε την...






«Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με τον Εργοτέλη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αποδείχτηκαν πολύ κατώτεροι των απαιτήσεων του κόσμου, της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου και κυρίως του στόχου για απευθείας άνοδο στην Super League.

Έναν στόχο, που είχαν θέσει η ίδια η Διοίκηση, ο προπονητής αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας …και μάλιστα λέγανε ότι θα επιτευχθεί άνετα.

Λοιπόν, πρέπει να μάθετε όσοι φοράτε αυτή την φανέλα αλλά και όλοι όσοι είναι μέλη αυτής της ομάδας, ότι οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται με δηλώσεις, αλλά με την αγωνιστική παρουσία μέσα στο γήπεδο.

Εμείς εδώ και κάποιο καιρό βλέπαμε κάποια αρνητικά μηνύματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά κάναμε υπομονή. Η υπομονή όμως αυτή εξαντλήθηκε !

Ο κόσμος της ομάδας δεν θα ανεχτεί άλλο να βλέπει το θεωρητικά καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, με ποδοσφαιριστές αξίας, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με απίστευτη συμπαράσταση από τους φιλάθλους, να παρουσιάζουν αυτά τα χάλια σε ένα τόσο κρίσιμο ματς!

Πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι αποτελούν μέλος αυτής της ομάδας, όσοι ήρθαν από την αρχή της περιόδου αλλά και όσοι ήρθαν τον Ιανουάριο, ότι αυτός ο κόσμος έχει ματώσει σχεδόν 2 χρόνια για να επαναφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου, εκεί που ανήκει.

Για μας κύριοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλοι οι υπόλοιποι, η άνοδος στηνSuperLegaue είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ και όσοι δεν το είχατε καταλάβει μέχρι στιγμής, σας το λέμε τώρα, για να το εμπεδώσετε.

Πολύ απλά, κανονίστε την πορεία σας. Ανεβάστε την ομάδα κατηγορία ή αλλιώς …

Όσο για τις φήμες που κάποιοι εντέχνως διέρρευσαν στα ΜΜΕ και στα καφενεία του Βόλου, προκαλώντας αποπροσανατολισμό του κόσμου της ομάδας σε αυτή την κρίση περίοδο έχουμε να τους πούμε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται το εξής.

Εμείς, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μέχρι να πεθάνουμε οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Η καρδιά μας χτυπάει ΜΟΝΟ για αυτή την ομάδα, με αυτό το όνομα, με αυτή την φανέλα και με αυτά τα σύμβολα και έτσι θα χτυπάει για μια ζωή. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει παιχνίδια με τα ιδανικά, τις αξίες και την ιστορία της ομάδας μας. Έτσι για να τελειώνουμε μια και καλή και με αυτή την ιστορία ….

Ολυμπιακός Βόλου .. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !!

AUSTRIAN BOYS»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...