Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Κέρδισε Θρασύβολο,έχασε τον Γόγολο!


Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Θρασύβουλο εύκολα και χαλαρά αλλά πλέον το στοίχημα για τους ερυθρόλευκους είναι να τελειώσουν παιχνίδι με 10 παίχτες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ video του αγώνα!


Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σχετικά άνετα στο τρίποντο (3-1) απέναντι στην ομάδα της Φυλής και παρέμειναν στη 2η θέση, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Παναχαϊκή. Ωστόσο, για μία ακόμα φορά οι «άνθρωποι με τα μαύρα» έδειξαν ξεκάθαρα πως κάτι έχουν με την ομάδα μας.Έτσι στο 82' και σε μία φάση που δεν προμήνυε κάτι,ο Σπύρος Γόγολος δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Καραλιόλιο.

Ο Ολυμπιακός  Βόλου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο με γκολ που σημείωσαν οι Γόγολος (32’) και  Προβατίδης (33’ αυτογκολ), με αποτέλεσμα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι, που στο 41’ είχαν δοκάρι με τον Πάνο, μείωσαν σε 2-1 με τον Σταυροθανασόπουλο στο 55’, όμως ένα λεπτό αργότερα (56’) ο Ναντάγια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Σπύρος Γόγολος, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 82’ και χάνει το βολιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τη Νίκη που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο.


Είπαν:

Παντελίδης:: «Έγινε ένα παιχνίδι αρκετά καλό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέτριο στο δεύτερο. Δεν αγχωθήκαμε καθόλου, ακόμη κι όταν δεχτήκαμε το γκολ του αντιπάλου. Θεωρώ απαράδεκτο να δεχόμαστε τέτοιο γκολ. Δεν επιτρέπεται ομάδα με τέτοιο επίπεδο να δέχεται τέτοιο γκολ. Είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε απ' την αρχή σε μια αλλαγή, λόγω του τραυματισμού του Πινδώνη στο ζέσταμα. Επίσης, . παίζοντας με πέντε ξένους έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ποια αλλαγή έπρεπε να κάνουμε.Με τα δυο παιδιά με τον Ολίσε, τον Πινδώνη θα δούμε τι θα γίνει, ενώ χάσαμε και το Γόγολο. Επειδή ο Μπρέσκα έχει τρεις κίτρινες κάρτες κι επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, τον έκανα αλλαγή για να τον προφυλάξω, αφού έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με τη Νίκη.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όμως θα τα πω στα αποδυτήρια, στα παιδιά που είμαστε οικογένεια κι έτσι λειτουργούμε και όχι στη συνέντευξη Τύπου. Δεν θα ανακοινώνουμε τις αποφάσεις μας προς τα έξω. Ό,τι προβλήματα έχουμε τα λύνουμε μέσα στα αποδυτήρια»

Σωτήρης Μασούρης: 
«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου τους Μαγνησιώτες και τις Μαγνησιώτισσες για την έκφραση του "ευ αγωνίζεσθαι" στο σημερινό αγώνα. Δικαιώθηκα στην επιλογή μου να υποστηρίξω με θέρμη το προηγούμενο καλοκαίρι την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Φούτμπολ Λιγκ, αφού θεωρώ πως το ποδόσφαιρο αποτελεί κύρια έκφραση πολιτισμού, έκφραση δυναμικής κοινωνιών και πολιτών. Αν και έχασα, αισθάνομαι χαρούμενος γι' αυτή μου την επιλογή.Ο Θρασύβουλος όπως γνωρίζετε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Δικαιούμαστε τους τρεις βαθμούς που άδικα μας αφαιρέθηκαν. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως η ομάδα μας θα σωθεί. Το είδατε κι εσείς σήμερα πως αγωνιστικά δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Θέλω να συγχαρώ και τους ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για τη σημερινή ...υπέρβαση ψυχής.Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου ν' ανέβει στη Σούπερ Λιγκ και να δικαιώσει την αγωνία και τον αγώνα των χιλιάδων φιλάθλων του.Να είστε καλά και Καλή Ανάσταση»


Αγγελος Σταυράκης : «Πιστεύω πως έγινε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου. Καταφέραμε στο α' ημίχρονο και σκοράραμε με δύο γρήγορα γκολ. Τελείωσε το α' μέρος μ' ένα καλό τέμπο. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και δουλεύουμε για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα μας με τη δουλειά που κάνει κι επειδή είναι συγκεντρωμένη στο στόχο θα πετύχει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Είμαστε βέβαιοι γι' αυτό»

Βασίλης Βούζας : «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αν και το σκορ δεν το δείχνει, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Όμως η ποιότητα και το επίπεδο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων του στον Ολυμπιακό Βόλου.Ο Θρασύβουλος θέλουμε να παίζει ολοένα και καλύτερο ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται συνεχώς. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Το μέλλον μας ανήκει».


Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Σταυράκης, Καρράς, Γουσούλης (68' λ.τρ. Κόμνος), Γόγολος, Κωστούλας, Ολίσε (46' λ.τρ. Στογιάνοφ), Μπολάτι, Σολάκης, Μπρέσκα (60' Ανιέτε), Ναντάγια, Γιενγκά.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Σύρος, Σταυροθανασόπουλος, Σκόνδρας (72' Κοντούλης), Βλασόπουλος (77' Κειτά), Γεωργιάδης (60' Αγκόλι), Πλαβούκος, Σερέπας Στ., Προβατίδης, Πάνος, Σκαμαντζούρας.

Μικρά & πικάντικα

  • Ο Ολίσε με τη λήξη του α' ημιχρόνου του αγώνα με τον Θρασύβουλο, υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο.Αύριο θα κάνει μαγνητική για να πιστοποιηθεί το μέγεθος της ζημιάς.
  • Αντίθετα η κατάσταση του Πινδώνη δεν εμπνέει ανησυχία και προς το παρών δεν χρειάζεται μαγνητική.
  • 4500 οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στην σημερινή αναμέτρηση.
  • Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρόεδρος του Θρασύβολου για τον Ολυμπιακό Βόλου.
  • Μικροεντάσεις στο κέντρο της Ν.Ιωνίας μεταξύ φιλάθλων της Νίκης και του Ολυμπιακού που δεν πήραν έκταση.

Θυμηθείτε την ζωντανή μετάδοση του αγώνα...ΕΔΩ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...