Με μια αιχμηρή ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στον οπαδικό χώρο του Ολυμπιακού Βόλου ένας νέας φορέας ,η ανεξάρτητη θύρα 1 ,ανακοίνωσε την ίδρυσή της.
Η ανακοίνωση:
Ερχόμενοι λοιπόν στο σήμερα βλέπουμε μια κατάσταση η οποία δεν εκφράζει ούτε το μέγεθος του κόσμου αλλά και δεν είναι ικανή να προστατέψει την αγαπημένη μας ομάδα.
Η οπαδική μας κατάσταση είναι τραγική αποτελείται από πόλους ανύπαρκτους και μικρούς υποτιθέμενους συνδέσμους που το μόνο που βρίσκει κανείς μέσα σε αυτούς είναι ίντριγκες διαπλοκές εσωτερικούς ανταγωνισμούς και μια κερκίδα χάλια .
Κύριοι αποτύχατε σαν οπαδοί να ενώσετε και να εκφράσετε την πλατιά μάζα και την ψυχή του οπαδού τις ομάδας μας.Kαι δυστυχώς η πόλις μας και η ομάδα μας μένουν απροστάτευτες.
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να ενωθεί στην καινούρια πραγματική προσπάθεια συσπείρωσης και να βάλει ο καθένας το κομμάτι του στη δημιουργία της ανεξάρτητης θ.1.
ΓΙΑΤΊ ΕΜΕΊΣ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΊ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΒΌΛΟΥ.
Aνεξάρτητη θ.1»