Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Με μηνύσεις απειλούν οι Austrian Boys

Να κινηθούν εναντίον των ΜΜΕ που δημοσιεύουν ανακοινώσεις συνδέσμων που δεν είναι αναγνωρισμένοι από το Πρωτοδικείο απειλούν οι Austrian Boys.





Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο:

«Η παρακάτω επιστολή ΔΕΝ ειναι ανακοίνωση για δημοσιεύση αλλά επιστολή προς τους υπευθύνους ύλης των μέσων ενημέρωσης για ένα θέμα που υπάρχει εδώ και καιρό αλλά πλεόν εχει πάρει διαστάσεις σοβαρές

Προς τους υπευθύνους ύλης των Μέσων Ενημέρωσης

Με λύπη μας διαβάσαμε σε κάποιες τοπικές ιστοσελίδες του Βόλου μια δήθεν ανακοίνωση μιας δήθεν «Ανεξάρτητης Θύρας 1» που αυτοχαρακτηρίζονται ως δήθεν νέα «προσπάθεια συσπείρωσης οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου».
Μάλιστα σε αυτή την δήθεν ανώνυμη ανακοίνωση κριτικάρουν τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ συνδέσμους οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου χρησιμοποιώντας απαξιωτικές εκφράσεις.
Επειδή αυτό το παραμύθι με τον κάθε πικραμένο που αυτοαποκαλείται σύνδεσμος του ολυμπιακού βόλου ή «προσπάθεια» πρέπει να σταματήσει επιτέλους θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να δημοσιεύουν οποιαδήποτε ανακοίνωση που προέρχεται από «ομάδες», «προσπάθειες» ή δήθεν συνδέσμους του Ολυμπιακού Βόλου που ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένοι και οι οποίες είναι ΑΝΩΝΥΜΕΣ.
Οι μοναδικοί αναγνωρισμένοι και νόμιμοι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου με διεύθυνση και ονοματεπώνυμο είναι οι AUSTRIANBOYS και ο ΣΦΟΒ και μόνο από αυτούς τους συνδέσμους θεωρούμε ότι είναι σωστό και ηθικό να δημοσιεύεται ανακοινώσεις που εκφράζουν οργανωμένους φιλάθλους τους Ολυμπιακού Βόλου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Θα θέλαμε να επαναλάβουμε την παράκληση μας προς εσάς, να ΜΗΝ ξαναδημοσιεύσετε ανακοινώσεις που ΔΕΝ προέρχονται από ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ και ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ του Ολυμπιακού Βόλου ή από φυσικά πρόσωπα που υπογράφουν ΕΠΩΝΥΜΑ το κάθε κείμενο που στέλνουν στα μέσα ενημέρωσης.
Σε διαφορετική περίπτωση ..επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω ΝΟΜΙΚΗ διαδικασία από την στιγμή που συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Το Δ.Σ Austrian Boys»


Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος ουσιαστικά ζητάει να μην δημοσιεύονται κείμενα των Red Eagles Αγριάς,Vatos Locos,Athens Fan,Μυρμιδόνες, Κόκκινη Ν. Ιωνία,Lady’s Club ,Αργοναύτες ,Οικονομικός Όμιλος καθώς και της νέας Ανεξάρτητης θύρας 1 ειδάλλως θα κινηθεί νομικά εναντίων των ΜΜΕ που την δημοσιεύουν...

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε την ανακοίνωση.Απλά θα εκφράσουμε την λύπη μας για την κοντή μνήμη που χαρακτηρίζει κάποιους....Κρίμα!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...