Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Καλλονή (pregame)


Παιχνίδι για..τριάδα 
...χαρακτηρίζεται αυτό της Κυριακής με την Α.Ε.Λ.Καλλονής.
Παρακολουθήστε ζωντανά την ροή του αγώνα λεπτό προς λεπτό από το VolosFans.
Στο Πανθεσσαλικό στις 15:00 μπροστά σε χιλιάδες φίλους του ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Καλλονή με μοναδικό στόχο την νίκη.
Το τρίποντο ,εκτός απροόπτου, θα τον φέρει με την λήξη του πρώτου γύρου στην πρώτη τριάδα.

Προιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει,εκτός του φετινού αγώνα Κυπέλλου στον οποίο ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στα πέναλτι.(θυμηθείτε τον....ΕΔΩ!)
Στον Ολυμπιακό επιστρέφει πιθανότατα ο Ολίσε,ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του,ενώ θα απουσιάσει σίγουρα ο Μπολάτι.
Τα εισιτήρια του παιχνιδιού είναι ήδη σε κυκλοφορία και αρχίζουν από 5 ευρώ.(διαβάστε λεπτομέρειες...)
Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε o Γιώργος Γιαννουλάκης από τα Χανιά, με βοηθούς τους Σγαντζό και Κοτζαμανίδης του Συνδέσμου Πειραιά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε ζωντανή ροή γεγονότων για τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονται εκτός Βόλου,από το Volosfans.
  • Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μπάμπης Τεννές είναι οι: Μάππας, Καραγκιολίδης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Γιόνδης, Ντιμπαλά, Κάντζι, Μανούσος, Μάρα.
  • H αποστολή του Ολυμπιακού: Bakayoko,Yenga, Σολάκης, Καπετάνος, Κωστούλας, Πετκάκης, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Γκίτκος, Σταυράκης, Κατσιαρός, Καρράς, Γόγολος, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης, Ogunsoto, Anete, Breska, Oliseh, Γκότοβος.
  • Εκτός έμειναν οι Στουρνάρας, Γουσούλης, Στογιάνοφ, Ρόκα, Ναντάγια,Μπολάτι,Γαλάνης




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...