Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Προσγείωση στη πραγματικότητα....

Οδυνηρή ισοπαλία παραχώρησε ο Ολυμπιακός στην Καλλονή,η οποία ισοφάρισε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τραγικά λάθη Παντελίδη και μέτρια εμφάνιση οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην 6η θέση της βαθμολογίας.


Αν και μέτριος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένος με την χρονική στιγμή που δέχτηκε την ισοφάριση και η Καλλονή απόλυτα ικανοποιημένη.Αν δει κάποιος όμως συνολικά το παιχνίδι η Καλλονή δικαιούταν το βαθμό.Και σε αυτό συντέλεσε ο προπονητής της ομάδας ο οποίος με λανθασμένη τακτική «σήμανε» οπισθοχώρηση μόλις από το  60΄και έδωσε χώρο στην αντίπαλη ομάδα να δημιουργήσει.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος με μετρημένες όμως «καθαρές» φάσεις για γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πινδώνης από «στημένη» μπάλα άνοιξε το σκορ.
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε ακόμα και με αυτή την εμφάνιση,να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα ,αν Μπρέσκα και Σολάκης είχαν ευστοχήσει σε τετ-α-τετ με τον Μάππα στο τελευταίο 10λεπτο.Για να έρθει το μοιραίο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και η καρδιά των 8.000 βολιωτών να πάει για...έμφραγμα,βλέποντας την τακτική του....Παντελίδη να οδηγεί την ομάδα στην ισοπαλία και ουσιαστικά να «πετάει» το διπλό του Καυτατζογλείου στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο Σάββας και οι άλλοι: Για ακόμα μια φορά ο προπονητής της ομάδας έκανε κινήσεις που εμείς δεν καταλάβαμε...Η εμμονή του να αλλάζει τον Ογκουνσότο έχει μία βάση πόσο δε μάλιστα σήμερα που ήταν κάτω του μετρίου ,αλλά το ζήτημα είναι πως και ο Σολάκης χρειάζεται ξεκούραση...ίσως πιο πολύ από τον Νιγηριανό.
Ο Μπρέσκα και πάλι είχε ρόλο «ανακατευτή» μόνο που σε αυτή την θέση που χρησιμοποιείται ανακατεύει και τον Ολυμπιακό εκτός των αντιπάλων.
Η αλλαγή για τρίτο αμυντικό χαφ μάλλον αποδείχτηκε μοιραία αυτή την φορά.Στον Ολυμπιακό λείπει ο επιτελικός χαφ.Αυτή την στιγμή ούτε ο Καπετάνος,ούτε ο Χατζηπαντελίδης δείχνουν ικανοί να αναλάβουν τον συγκεκριμένο ρόλο και μετά την αλλαγή του Ανιέτε στο κέντρο έμειναν μόνοι τους οι Ολίσε και Πινδώνης. Λανθασμένη η αλλαγή του Ολίσε.Ο Καρράς «έχασε» τον Λεοζίνιο ο οποίος έβγαλε την σέντρα γκολ για τον Κάνττι.

Ο κόραξ του αγώνα:Σκληρό του παιχνίδι των νησιωτών.Ο Γιαννουλάκης χάρισε αρκετές κάρτες αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αφήσει τους φιλοξενούμενους με παίκτη ή παίκτες λιγότερους.

Είπαν:
Ο Γιώργος Κόλτσης εκπροσώπησε την Καλλονή στην συνέντευξη Τύπου :«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που παρουσιάζει ένα θετικό πρόσωπο. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ήμασταν διαβασμένοι και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ, το οποίο δικαιούμασταν. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και εκτός έδρας».

Παντελίδης:«Όταν σε ένα παιχνίδι ισοφαρίζεσαι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, μας μένει μία μεγάλη πίκρα. Μια ομάδα, η οποία είναι έτοιμη, θα έπρεπε να έχει διαχειριστεί καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι και θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Να είμαστε πιο ήρεμοι και να τελειώσουμε μία από τις φάσεις που βρήκαμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Μέρα με τη μέρα αυτή η ομάδα θα είναι καλύτερη».

Σταμάτης Καρράς:«Μας αφήνει μία πίκρα το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο λεπτό δεχθήκαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Συνεχίζουμε και θα πάμε να διεκδικήσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα»


Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Καρράς, Κωστούλας, Γόγολος, Πινδώνης, Ολίσε (84'' Χατζηπαντελίδης), Μπρέσκα, Σολάκης, Ογκουνσότο (46' Καπετάνος), Ανιέτε (77' Τσιάτσιος).

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Χωριανόπουλος (72' Βλαστέλλης), Κώτσιος, Αναστασιάδης, Σερφά (84' Μάρα), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης (54' Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντιμπαλά, Κάντζι.

Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων)
Μικρά και πικάντικα
  • 60 φίλοι της Νίκης «μαζεύτηκαν» στην Μαιάνδρου μετά το τέλος του αγώνα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια με φιλάθλους του Ολυμπιακού που κατέβαιναν από το Πανθεσσαλικό.
  • Ο πρόεδρος της Καλλονής κος Σφακιανάκης παρακολούθησε τον αγώνα από τα θεωρεία.
  • Για μια ακόμα φορά ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα,αφού 8.000 και πλέον θεατές στήριξαν τους ερυθρόλευκους.Ακόμα και μετά το γκολ-έμφραγμα της Καλλονής,ο κόσμος δεν έπαψε να φωνάζει και να επευφημεί την ομάδα.
  • O Bολάρας μετά από καιρό βρέθηκε στην κερκίδα των οργανομένων.
  • Πολλές οι γνωστές φυσιογνωμίες στα επίσημα με πρώην και νυν παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρόν. 

Παρακολουθήσατε το παιχνίδι σε ζωντανή ροή από το VolosFans.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...