Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κόκκινη Άμφισσα (pregame)

Μια ακόμα μεγάλη εκστρατεία ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι θα κατακλύσουν την Άμφισσα το απόγευμα της Κυριακής.
Στις 13:00 το κομβόι.Ανακοινώθηκε η αποστολή.(τελ.ενημέρωση 17:30)
Ήδη τρεις σύνδεσμοι έχουν ανακοινώσει εκδρομές και αναμένεται να συμμετέχουν σε αυτές πάνω από 400 άτομα.(Διαβάστε την ανακοίνωση Austrian Boys-Vatos Locos ,Μυρμιδόνων , ΣΦΟΒ).
Αν προστεθούν και οι μεμονωμένοι εκδρομείς τότε μάλλον θα επαναληφθεί η μεγάλη εκδρομή στα Ψαχνά.

Το γήπεδο του Φωκικού (φώτο) έχει μία μόλις κερκίδα,ενώ το εισιτήριο θα κοστίζει 12 ευρώ αφού η τοπική ΠΑΕ «μυρίστηκε» έσοδα...

Πρόκειται ουσιαστικά για την δεύτερη επίσκεψη του Ολυμπιακού Βόλου στην Άμφισσα στην ιστορία της ομάδας.(διαβάστε περισσότερα...)

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Βάτσιος, Κασσαβέτης, Παστρωμάς ,όλοι από την Δυτ. Αττική.
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Πινδώνη ,ενώ επιστρέφει Καπετάνος και Μπολάτι.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE-TV3. 

Το κομβόι των λεωφορείων θα ξεκινήσει στις 13:00 από το Δημαρχείο σύμφωνα με την ανακοίνωση των οργανωμένων:
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που θα συμμετέχουν την Κυριακή στην εκδρομή στην Άμφισσα, ότι η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει στις 1 μ.μ από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της πόλ.ης μας

Ένα κομβόι με πολλά πούλμαν και εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου θα ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ την Κυριακή την εθνική οδό και ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα και θα αναδείξει για ακόμα μια φορά την τεράστια δυναμική αυτού του κόσμου.
Την Κυριακή στηρίζουμε με πάθος την ομάδας μας, παίρνουμε τους 3 βαθμούς και στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα που θα δει τηλεοπτικά το παιχνίδι, πως η κατηγορία που αγωνίζεται φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το μεγαλείο αυτής της ομάδας και των οπαδών της.
Το ταξίδι προς την Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται …και έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με πολλούς !»

  • Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού:
    Γκίτκος, Σταυράκης, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Πετκάκης, Τσιάτσιος, Γουσούλης, Αnete, Stoyanov, Oliseh, Ogunsoto, Breska, Diego, Σολάκης, Καπετάνος, Yenga, Bakayoko.
Εκτός απόστολής έμεινε ο Μπολάτι που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις,ο Χατζηπαντελίδης που μετέβει στην Κύπρο με ειδική άδεια.

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
(πηγή goalpost)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...