Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου pregame


Ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.
(τελ.ενημέρωση 13:00)
Την Κυριακή στις 15:00 στην έδρα της μακεδονικής πόλης ,οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την φορμαρισμένη Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την πέμπτη νίκη στην ιστορία των αναμετρήσεων στων δύο ομάδων στην έδρα της αντιπάλου.(διαβάστε περισσότερα...)

Μεγάλη εκστρατεία ετοιμάζουν όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού.(διαβάστε περισσότερα...)

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ευβοιώτης Καμπαξής Ιωάννης.Οι βοηθοί του  κοι Καμπούρης Βασίλειος, Πασχαλίδης Γεώργιος είναι επίσης από την Εύβοια.


O Ολυμπιακός αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει αφού και ο Μπολάτι ξεπέρασε το πρόβλημα με τους κοιλιακούς του.Οι Όλίσε και Κατσιαρός όλη την εβδομάδα προπονήθηκαν κανονικά χωρίς επίσης κανένα πρόβλημα.

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη,αλλά το VolosFans θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα στο "Ανθή Καραγιάννη" μέσω ζωντανής ροής.



  • Εκτός αποστολής όπως όλα δείχνουν θα μείνουν οι Μπολάτι και Ναντάγια.Ο πρώτος αφού δεν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς,ενώ ο δεύτερος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής,αφού αναμένεται το δελτίο του από την ΕΠΟ.
  • Απουσία της τελευταίας στιγμής ίσως αποτελέσει ο Γιενκά ο οποίος σήμερα δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης.
  • Η αποστολή του Ολυμπιακού: Οliseh, Ogunsoto, Bakayoko, Yenga, Γκίτκος, Σταυράκης, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Σολάκης, Καπετάνος, Πετκάκης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Γουσούλης, Γόγολος, Παλαιολόγος, Breska, Χατζηπαντελίδης, Stoyanov, Anete. 
Ο Γιενκά τελικά συμπεριλήφθηκε αλλά δεν θα ξεκινήσει,ενώ Στουρνάρας, Ρόκα, Καρράς, Γκοτόβος, Μπολάτι ,Γαλάνης και Ναντάγια,έμειναν στον Βόλο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...