Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δείξτε σεβασμό!

Μετά της διαιτησία για γέλια και κλάματα του Λαρισαίου Κορέστη (δείτε...ΕΔΩ),ο Α.Σ.Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά να μην ορίζονται διαιτητές εκ κάμπου ορμώμενοι, σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας γυναικών.Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Με αφορμή την άδικη αντιμετώπιση, που έχει το τελευταίο διάστημα από διαιτητές που ανήκουν στην δύναμη του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας, η ποδοσφαιρική μας ομάδα γυναικών, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ομόφωνα αποφάσισε, να διαμαρτυρηθεί εντονότατα προς όλες τις κατευθύνσεις και ζητεί να μην ορίζονται στα επόμενα παιχνίδια της ομάδος μας, διαιτητές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας.

Οι διαιτητικές αποφάσεις τους και η εν γένει αντιμετώπιση των αθλητριών και των παραγόντων της ομάδος μας, δείχνουν ότι οι εν λόγω διαιτητές αδικούν κατάφορα την ομάδα μας και προκαλούν κίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ως Δ.Σ., κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να συντηρήσουμε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα φίλαθλο περιβάλλον εμπιστοσύνης στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Οι συνεχείς αρνητικές διαιτησίες, δεν αποτρέπουν ενέργειες και πράξεις βίας, στους ευάλωτους χώρους του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν συνάδουν με την βελτίωση της εικόνας του αθλήματος στα μάτια και την κρίση των φίλων και των εχθρών του ποδοσφαίρου. Γενική παραδοχή είναι, πως η ομάδα μας, ούτε παράγει, ούτε μεταφέρει βία, όπου κι αν αγωνίζεται, ούτε γίνεται αιτία επεισοδίων.

Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στον σύλλογο μας

Παρακαλούμε να εξετάσετε με προσοχή το αίτημα μας.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...