Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Φόβος και τρόμος...

Φόβο και τρόμο προκαλεί η αγωνιστική άνοδος της ομάδας στους αντιπάλους οι οποίοι με δημοσιογραφία της πλάκας προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να την σαμποτάρουν.
Μέτα τις δύο εκκωφαντικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και την μεταγραφική ενίσχυση με οσμή Σούπερ Λίγκας ,τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σε αντίπαλες ομάδες με μπαράζ δημοσιευμάτων προσπαθούν να ρίξουν σκιές.

Μόλις μέσα σε ένα 24ώρο διαβάσαμε από ιστοσελίδα του Ηρακλή πως ο Τσακογιάννης πέρασε από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού Βόλου.Η είδηση αναμεταδόθηκε αμέσως από κατά τα άλλα έγκριτα sites που ασχολούνται με θέματα της Β' Εθνικής,αλλά και από το facebook του φίλου της ομάδας κο Άρη Ασβεστά.

Λίγο πιο πριν ο Ηρακλής εντελώς...τυχαία ζητάει με έγγραφό του να γίνει έλεγχος ντόπινγκ.(κάτι μας θυμίζει αυτό...)

Το αποκορύφωμα...ανάρτηση ενός ιστολογίου με 10 αναγνώστες που ασχολείται με το στοίχημα και ανήκει σε γνωστό φίλο της συνοικιακής ομάδας της πόλης μας και ο οποίος ανακάλυψε στοιχηματική απάτη, επειδή δεν πληρώθηκε το over στον αγώνα με τον Πιερικό....Το ακόμα πιο γελοίο της υπόθεσης...Μετά από αλλεπάλληλα ηλεκτρονικά μηνύματα του συμπολίτη προς το iraklis1908.gr η ιστοσελίδα το αναδημοσίευσε!
Για τους φίλους του διαδικτυακού στοιχήματος βέβαια το παραπάνω φαινόμενο είναι ιδιαίτερα συχνό σε αρκετούς αγώνες όλων των πρωταθλημάτων και αντιλαμβάνονται την φαιδρότητα του όλου δημοσιεύματος.

Ζήτημα σαφώς δεν υφίσταται ούτε με τον πελάτη του κυρίου Πάτση ο οποίος μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ούτε βέβαια με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής και την αναμονή του Στέφανου να πληρωθεί τα 15 κερδισμένα ευρώ του.

Η συνεχής προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από τους άσπονδους εχθρούς του Ολυμπιακού θα είναι ατέρμονη και ακόμα πιο έντονη όταν η ομάδα θα βρίσκεται σε θέση ανόδου,αφού αυτή είναι η λογική των πραγμάτων σύμφωνα με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Την λάσπη ο κόσμος του Ολυμπιακού τη έχει «φάει» με το φτυάρι και δεν «τσιμπάει» τα τυράκια.Το ίδιο καλείτε να κάνει και η νέα διοίκηση αφού θεοί και δαίμονες προσπαθούν να την συσχετίσουν με προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς και θα πρέπει να είναι αμείλικτη στην γκεμπελική προπαγάνδα από όπου και να προέρχεται.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...