Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης (pregame)

Επίθεση και αντεπίθεση είναι το σύνθημα της νέας διοίκησης και η αρχή πρέπει να γίνει από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Την Κυριακή στις 15:00 ο Ολυμπιακός ενισχυμένος με τις τρεις από τις τέσσερις μέχρι τώρα μεταγραφές,δίνει έναν σημαντικότατο αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.
Μάλιστα λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού για τον συγκεκριμένο και μόνο αγώνα θα ισχύει  η προσφορά της νέας διοίκησης για είσοδο δύο ατόμων με ένα εισιτήριο.H συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει για τεχνικούς λόγους για κατόχους silver και gold οι οποίοι μπορούν να την χρησιμοποιήσουν αν επιλέξουν να καθήσουν σε άλλη θύρα.


Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης με μοναδική απουσία τον Γουσούλη αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Πετκάκη ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος για να «ριχτεί» στην μάχη.
Ουέλινγκτον, Γεωργίου, Πλουσής , Μπρούνο,Χρυσοφάκης και Δασκαλάκης δεν υπολογίζονται από τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Η προιστορία των αγώνων με τον Εργοτέλη και παλαιότερα ρεπορτάζ του VolosFans.com...ΕΔΩ!
Ο Άγγελος Ευαγγέλου θα διαιτητεύσει το παιχνίδι.



  • Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Σταυράκης, Στουρνάρας, Καρράς, Κατσιαρός, Γουσούλης, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε, Ογιαρμπίντε, Γενκά, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Γόγολος, Μπακαγιόκο, Σολάκης, Μπρέσκα, Ογκουνσότο
  • O αγώνας δεν καλύπτεται τηλεοπτικά.Το VolosFans θα είναι κοντά στους φίλους του Ολυμπιακού που μένουν μακριά από τον Βόλο,μεταδίδοντας τον αγώνα σε ζωντανή ροή.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...