Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Άρχισε η αντεπίθεση!!


Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο Εργοτέλη μπροστά σε 6.500 φίλους του και έδωσε το μήνυμα πως επιστρέφει!
Ο Ολυμπιακός με γκολ του Πινδώνη και Ογκουνσότο κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη.Ουσιαστικά το τρίποντο «ξεκαθάρισε» μέσα σε τρία λεπτά στο 70' όταν οι ερυθρόλευκοι επισφράγισαν την καθολική υπεροχή που είχαν στο παιχνίδι με δύο γκολ.
O Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό ,αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί στο πρώτο ημίχρονο.Έχοντας τον έλεγχο του κέντρου δεν κινδύνεψαν από τον Εργοτέλη εκτός μίας-δύο περιπτώσεων.
Ο Εργοτέλης δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του πρωτοπόρου και μάλλον δέχτηκε την...«μοίρα» του εύκολα.

Ο Σούλης και οι άλλοι: Κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού αδιαμφισβήτητα ήταν ο Μάριο Μπρέσκα.Αίσθηση προκάλεσε η αντικατάσταση του Παλαιολόγου από τον Γκοτόβο που δείχνει να κερδίζει θέση βασικού από τον Σούλη.Ο Σολάκης έδειξε την κλάση του ενώ και ο Ογκουνσότο χρειάστηκε μία φάση για να ανοίξει λογαριασμό.Καλές εμφανίσεις από Μπολάτι και Ανιέτε οι οποίοι παρασύρθηκαν στον ρυθμού του Μάριο.

O «κόραξ» του αγώνα:Μετά από καιρό ο Ολυμπιακός είχε μια ορθολογική διαιτησία.Παρά ταύτα ο αθηναίος ρέφερι ενώ στον Πινδώνη έδωσε ,διακιολογημένα. την κόκκινη,στην ακριβώς αντίστοιχη φάση χαρίστηκε στον Τζανακάκη του Εργοτέλη.

Κίτρινες Κάρτες: Γόγολος ,Πινδώνης - Τζανακάκης,Σαρρής,Ρομάνο
Κόκκινες Κάρτες: Πινδώνης
Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Μπρέσκα (78' Τσιάτσιος), Σολάκης, Μπακαγιόκο (49'Ογκουνσότο), Ογιαρμπίντε.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (82' Δωματάς), Κοζορώνης (58' Ευαγγέλου), Ρομάνο (63' λ.τ Λαμπίν), Χαντί, Ζάχορα.Είπαν:

Σούλης Παπαδόπουλος: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας έσπρωξε στη νίκη. Ο Εργοτέλης έπαιξε ανοικτά. Είναι από τις λίγες ομάδες που μας έπαιξαν στα ίσια και δεν κλείστηκε, δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο. Κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν πετύχαμε γκολ.Υπήρχε πάθος και θέληση πρώτα του κόσμου και μετά των ποδοσφαιριστών. Θέλαμε το παιχνίδι για να πάρουμε ανάσα. Είχαμε απώλειες, αλλά θα διαχειριστούμε σωστά το υλικό για να πάρουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Ξεκίνησαν σήμερα οι Μπρέσκα και Σολάκης. Τους έχω αρκετό καιρό κοντά μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά. Θα βοηθήσουν κι αυτοί εξίσου με τα άλλα παιδιά. Οι καλοί ποδοσφαιριστές μπαίνουν πολύ γρήγορα στην ομάδα. Όπως παίζαμε, παίζουμε. Αυτό που προσπαθούμε είναι να βάζουμε πιο εύκολα γκολ. Η άμυνά μας είναι ίσως η καλύτερη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στη Σούπερ Λιγκ κι εκεί πρέπει να επιστρέψει.»

Σίνισα Γκόγκιτς:«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου είναι δίκαιη. Ο Βόλος έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Έπρεπε να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει την προσπάθειά του για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο. Ήμασταν άτυχοι στο γκολ, γιατί ήταν αυτογκόλ. Όμως, θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί κι άλλα τέρματα. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου.»

Μικρά και πικάντικα


  • Στην Καβάλα και όχι στο Πανθεσσαλικό βρέθηκε ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Μποτσιβάλης και παρακολούθησε το παιχνίδι της τοπικής ομάδας.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για την μεγάλη υποστήριξη του κόσμου:«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τον υπέροχο  φίλαθλο κόσμο της που για μια ακόμα φορά απέδειξε το πόσο την στηρίζει.Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στην προσπάθεια της επανόδου της στην Super League.
    Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς γι' αυτό και ζητάει την συνεχή συμπαράσταση των οπαδών.Για τον λόγο αυτό για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι ορίζει γενική είσοδο 7 ευρώ - δωρεάν είσοδο για όλα τα παιδιά έως 12 ετών.»


Παρακολουθήσατε σε ζωντανή ροή τον αγώνα από το VolosFans.Θυμηθείτε τον λεπτό προς λεπτό.



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...