Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώσεις συνδέσμων

Με ανακοινώσεις τους οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού καλωσόρισαν την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ερυθρόλευκο σύλλογο.
Οι ανακοινώσεις:
                                                    
AUSTRIAN BOYS

Με αφορμή την αλλαγή στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριοΠαναγιώτη Μποτσιβάλη για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διατέλεσε πρόεδρος, δηλαδή από την στιγμή που οι γνωστοί κύκλοι επιχείρησαν τον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι και σήμερα.

Η ιστορία έχει ήδη γράψει ότι η συμβολή του κυρίου Μποτσιβάλη στον αγώνα για την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μεγάλη και καθοριστική. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο κύριος Μποτσιβάλης “βγήκε μπροστά” και μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, πάλεψε και πέτυχε μια ικανοποιητική λύση που επέτρεψε την συνέχιση της ιστορίας της ομάδας και επίσης κατάφερε να αναγεννήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα από τις στάχτες του δημιουργώντας την τωρινή ομάδα.

Κύριε Παναγιώτη σε ευχαριστούμε !!!

Έχεις κερδίσει για πάντα μια θέση στη εκτίμηση μας και για μας αποτελείς ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.

** Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς την Μένη Θεοδώρου που αποχώρησε από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ έπειτα από 4,5 χρόνια πολύτιμης προσφοράς.
Η Μένη, για όλους μας δεν ήταν απλά ένα πολύ ικανό στέλεχος που υπηρέτησε με ευσυνειδησία στην ΠΑΕ, ήταν πάνω από όλα «πιστός στρατιώτης» της ιδέας του Ολυμπιακού Βόλου και ένας άνθρωπος που απέδειξε με πράξεις κάθε στιγμή την αγάπη της για το σύλλογο.
Ευχόμαστε στην Μένη κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα σε ότι και αν κάνει επαγγελματικά και προσωπικά ..και φυσικά θα είναι πάντα μια από εμάς.

*** Να ευχηθούμε επίσης καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης της ΠΑΕ, το οποίο θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ευελπιστούμε, οι άνθρωποι της νέας διοίκησης της ΠΑΕ να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια καλύτερη αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, κάνοντας πράξη τα όσα υποσχέθηκαν δημόσια.
Πιστεύουμε ότι στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε την άνοδο της ομάδας στη Super League.


                                                 RED EAGLES

Οι RED EAGLES καλωσορίζουν την νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και περιμένουμε να κάνουν πράξη ότι υποσχέθηκαν τις τελευταίες μέρες ώστε το ΜΑΙΟ να πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που ανήκει , και να συνεχίσουμε αυτό που μας κόψανε τα θηρία της χώρας που ζούμε.


Περιμένουμε τις μεταγραφές που προαναγγείλανε, την οργάνωση της ΠΑΕ , την άμεση επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της το ΕΑΚ, και όλες αυτές τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ξανά γίνει η ομάδα πρότυπο όπως ήταν πριν 2 χρόνια.

Πλέον οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Μποτσιβάλη για ότι ενέργειες έκανε όσο καιρό είχε το τιμόνι της ομάδας, και που στο τέλος αφουγκράστηκε την πλειοψηφία της επιθυμίας του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να μεταβιβαστεί η ομάδα στους νέους επενδυτές.

Τέλος να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη ψυχή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τα τελευταία 5 χρόνια ΜΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Μια ψυχή που έκανε τα γραφεία της ομάδας πρώτο της σπίτι , και πρόφερε με αγάπη και πάθος τα πάντα στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας αργά η γρήγορα θα ξανά συναντηθούνε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...