Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αξιοπρεπές αντίο...

Ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε ,τηρουμένων των συνθηκών,όρθιος,πάλεψε για ένα ημίχρονο και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στο πρωτάθλημα.
Η ήττα με 2-0 ήρθε φυσιολογικά από την στιγμή που ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς 11 από τους βασικούς του παίκτες με το ένα από τα δύο γκολ να μπαίνει από καθαρή τύχη του

Από τον Ολυμπιακό πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση του πρώτο ημιχρόνου,αλλά και το κέρδος κάποιων παικτών που έδειξαν πως αξίζουν μία παραπάνω ευκαιρία.

Ο Κοτζαθανάσης,αν υπαίτιος για την φάση του πρώτου γκολ,έδειξε καλά στοιχεία,ενώ ο κατά τα λοιπά πολύ καλός Σταυράκης τα «θαλάσσωσε» στην φάση του δεύτερου γκολ ,με την μπάλα όμως να παίρνει απροσδόκητη τροχιά.Με καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Πετκάκη.

Οι «φευγάτοι» για τοπική ιστοσελίδα Στουρνάρας και Μπακαγιόκο,έδειξαν πως διαθέτουν φιλότιμο ,δεν επηρεάστηκαν από τα κακοήθη δημοσιεύματα και ίδρωσαν την φανέλα.Παρόλ'αυτά ο Ιβοριανός επιθετικός όπως και ο Ανιέτε ήταν στο β΄ημιχρονο πολύ μόνοι και αποκομμένοι στην επίθεση.

Ο Αντώνης Μάνδαλος έκανε ότι καλύτερο μπορούσε με την αλλαγή του Γαλάνη να μην του «βγαίνει».

Είπαν:Ο Αντώνης Μάνδαλος δήλωσε:

"Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αν και είχαμε ελλείψεις. Έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες. Όσο το σκορ ήταν 0-0 είχαμε πιθανότητες για ένα γκολ για να πάρουμε την πρόκριση. Στην πορεία φάνηκε ότι ο Αστέρας ήταν καλύτερος και από την στιγμή που έβαλε το πρώτο γκολ, μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν. Από εκεί και ύστερα ήρθε ένα δεύτερο γκολ, τυχαίο μπορώ να πω γιατί η μπάλα κόντραρε. Ο Αστέρας βέβαια είχε και άλλες δύο-τρεις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και από εκεί και ύστερα κοιτάξαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές γιατί όπως ξέρετε την Κυριακή έχουμε δύσκολο ματς και κύριος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα.Να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια. Όλη μας η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής. Εύχομαι στον Αστέρα ό,τι καλύτερο, γιατί όντως είναι νοικοκυρεμένη ομάδα και πολύ καλή της εύχομαι τα καλύτερα."

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έδειξε να καταλαβαίνει πως η επιτυχία της ομάδας του ήταν επί των «αναπληρωματικών» του Ολυμπιακού και είπε με την σειρά του:

 «Ήταν μια ακόμη επιτυχία για τον Αστέρα, μια δίκαιη νίκη και συνάμα πρόκριση όμως την αφήνουμε πίσω και θα ασχοληθούμε ξανά με το Κύπελλο, όταν έρθει η ώρα.Σαφώς και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, ειδικότερα μάλιστα μετά τον περσινό αποκλεισμό μας στα ημιτελικά, όμως ο βασικός μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά που παρουσιάστηκαν σοβαροί σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης».



Παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.Θυμηθείτε τον...ΕΔΩ!

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Φραγκουλάκης (46' Ναβάρο), Φορμίκα, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε (80' Κάφα), Έγκον (59' Ουσέρο).

Ολυμπιακός Βόλου (Αντώνης Μάνδαλος): Σταυράκης, Πετκάκης (59' Στουρνάρας), Παλαιολόγος, Γουσούλης, Γκότοβος, Κοτζαθανάσης, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Ανιέτε (64' Γαλάνης), Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...