Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Οπτικό υλικό και δηλώσεις

Στο πρωτάθλημα είναι το ενδιαφέρον μας,δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού κος Μάνδανλος.
Δείτε το οπτικό υλικό από το χθεσινό παιχνίδι.
Ο Αντώνης Μάνδαλος δήλωσε:

"Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αν και είχαμε ελλείψεις. Έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες. Όσο το σκορ ήταν 0-0 είχαμε πιθανότητες για ένα γκολ για να πάρουμε την πρόκριση. Στην πορεία φάνηκε ότι ο Αστέρας ήταν καλύτερος και από την στιγμή που έβαλε το πρώτο γκολ, μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν. Από εκεί και ύστερα ήρθε ένα δεύτερο γκολ, τυχαίο μπορώ να πω γιατί η μπάλα κόντραρε. Ο Αστέρας βέβαια είχε και άλλες δύο-τρεις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και από εκεί και ύστερα κοιτάξαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές γιατί όπως ξέρετε την Κυριακή έχουμε δύσκολο ματς και κύριος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα.Να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια. Όλη μας η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής. Εύχομαι στον Αστέρα ό,τι καλύτερο, γιατί όντως είναι νοικοκυρεμένη ομάδα και πολύ καλή της εύχομαι τα καλύτερα."

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έδειξε να καταλαβαίνει πως η επιτυχία της ομάδας του ήταν επί των «αναπληρωματικών» του Ολυμπιακού και είπε με την σειρά του:

 «Ήταν μια ακόμη επιτυχία για τον Αστέρα, μια δίκαιη νίκη και συνάμα πρόκριση όμως την αφήνουμε πίσω και θα ασχοληθούμε ξανά με το Κύπελλο, όταν έρθει η ώρα.Σαφώς και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, ειδικότερα μάλιστα μετά τον περσινό αποκλεισμό μας στα ημιτελικά, όμως ο βασικός μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά που παρουσιάστηκαν σοβαροί σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης».

Το βίντεο με όλες τις φάσεις και όχι μόνο τα γκολ δείτε το...ΕΔΩ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...