Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η αρπαγή του...Εγκούτου

Ο Ολίσε έγινε και επίσημα η έβδομη μεταγραφή της ομάδας μας και η «αρπαγή» από την συμπολίτισσα αλλά και από άλλες ομάδες , ολοκληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ την Τετάρτη το βράδυ ήταν ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στην ομάδα της Ν.Ιωνίας και μάλιστα είχε έρθει γι'αυτό τον λόγο στην πόλη του Βόλου.Η διοίκηση του Ολυμπιακού όμως προσέφερε καλύτερες προϋποθέσεις στον παίκτη ο οποίος αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «απαγωγής» η διοίκηση της Νίκης διέρρευσε στα ΜΜΕ πως το κλίμα στους ποδοσφαιριστές της είναι άριστο για να... διαταραχτεί από νέα μεταγραφή!Μάλιστα οι δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ της Νίκης «πιάστηκαν στον ύπνο» αφού στα ερτζιανά ανακοίνωναν τον παίκτη ως την επόμενη μεταγραφή της Νίκης,την ίδια ώρα που αυτός είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό!

Μετά από αυτό το «κάζο» η διοίκηση της Νίκης με οργή τα έβαλε με τα ΜΜΕ τα οποία κατ'αυτήν διαταράσσουν την ηρεμία της ομάδας.Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....

Στο δια ταύτα...ο Εγκούτου Ολίσε είναι ο νέος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού και ήδη πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις.Μακάρι να αποδείξει πως άξιζε όλο αυτό τον  ντόρο μέσα στο γήπεδο!

Διαβάστε την προαγγελία του ερχομού του παίκτη καθώς και ένα μίνι βιογραφικό...ΕΔΩ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...