Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη (pregame)


Την Κυριακή στις 18:00 ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Νίκη.
(ανανέωση...)
Είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μακριά από την φυσική του έδρα με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Οι δύο ομάδες συναντιόνται ξανά μετά από αρκετό καιρό και πορείες αντιδιαμετρικά αντίθετες τα τελευταία χρόνια.Δείτε αναλυτικά την προϊστορία...ΕΔΩ!

Παρόντες μετά από συμφωνία των δύο ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό,θα είναι φίλαθλοι και των δύο ομάδων.Έτσι τυπώθηκαν 9.500 εισιτήρια με την προοπτική να δοθούν μέχρι και 2.000 στους φίλους της Νίκης που θα καθίσουν στο νότιο πέταλο.
Το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE-TV.

Από την Παρασκευή διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής.Η διάθεση γίνεται μέσω των γραφείων πόλης της ΠΑΕ στην Λεωφόρο Δημητριάδος. 


  • Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο κ. Λεωνίδας Φίλιας, υπεύθυνος ασφαλείας της Football League και ο αναπληρωτής κ. Παναγιώτης Τομπούλης.
  • O Ντεβάλις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αφού του επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής την οποία και εξέτισε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
  • Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου  είναι 50, 30, 15, 10 και 5 ευρώ (ανέργων, γυναικείο και παιδικό) και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
    50 Ευρώ, θέσεις VIP, με είσοδο από τη Θύρα 21
    30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver), με είσοδο στο κάτω διάζωμα από τις Θύρες 25 και 16 στο στέγαστρο.
    15 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special), με γυναικείο και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ.
    10 Ευρώ και εισιτήρια των 5 Ευρώ (ανέργων, γυναικών και παιδικό) για το βόρειο πέταλο (του περιφερειακού).
    Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 7 ετών και για τους κατόχους καρτών διαρκείας
    Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ θα πραγματοποιηθεί από την 3η πεζογέφυρα, ενώ μετά από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας δεν θα λειτουργήσουν τα δύο πάρκινγκ (εξωτερικό και εσωτερικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου).
    Τα αυτοκίνητα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου με ευθύνη και υπόδειξη της Αστυνομίας θα σταθμεύσουν στον περιφερειακό και στο πάνω μέρος του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

    Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από σήμερα, Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος, στο 2ο όροφο, τηλ: 2421210663, ΜΕ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ, το οποίο θα ισχύσει για σήμερα, Παρασκευή και για αύριο, Σάββατο, από 09:00 έως 18.00. Την Κυριακή θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στη βάση της πεζογέφυρας 3 και στο άνω διάζωμα της πεζογέφυρας 3, τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (από τις 15:00).

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: TA EIΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 50 και ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ VIP GOLD KAI SILVER ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος, (2ος όροφος), τηλ: 2421210663

    Επίσης, η προπώληση για τα εισιτήρια των 5 Ευρώ για ανέργους, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος, (2ος όροφος), τηλ: 2421210663.
    Για την προμήθεια του εισιτηρίου για ανέργους απαιτείται η επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας και κάθε άνεργος δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο για κάθε αγώνα.
    Εισιτήρια των 15 και των 10 και των 5 ευρώ, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν και με προπώληση από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233
  • Συνεχή θα είναι τα δρομολόγια αστικών λεωφορείων, τα οποία θα έχουν ως αφετηρία το Ε.Α.Κ. Βόλου και θα ακολουθούν τη διαδρομή Ε.Α.Κ.-ΟΡΜΗΝΙΟΥ-Γ.ΔΗΜΟΥ-ΙΩΛΚΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
    Τα λεωφορεία θα ξεκινούν από το Ε.Α.Κ. από τις 16:00 με προορισμό αποκλειστικά το Πανθεσσαλικό Στάδιο και το εισιτήριο που θα ακυρώνουν οι επιβάτες της εν λόγω διαδρομής θα είναι χρώματος μπλε.
    Επίσης, μετά τη λήξη του αγώνα, θα βρίσκονται έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, από τη μεριά του Περιφερειακού, λεωφορεία για το δρομολόγιο της επιστροφής με την αντίστροφη διαδρομή και με προορισμό το Ε.Α.Κ. Βόλου.
  • Τελικά η ΠΑΕ Νίκη ζήτησε 700 εισιτήρια για τους φιλάθλους της.
  • Στην αποστολή μετά από καιρό θα συμμετέχει και ο Μπακαγιόκο.
  • Οδηγίες με τον τρόπο που προσέλθουν και θα εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β., ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.
    «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει ότι στον αυριανό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα πραγματοποιηθεί τριπλός έλεγχος εισιτηρίων στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Σε περίπτωση που κάποιος εντοπιστεί με μη έγκυρο εισιτήριο (πλαστό) αυτό θα σημάνει αυτόματα και τη σύλληψη του κατόχου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις ανάλογες ποινικές ευθύνες.
    Επίσης, ενημερώνει τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου ότι η είσοδός τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί από την 1η πεζογέφυρα και ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα τοποθετηθούν στο νότιο πέταλο, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ.

    Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ και θα καταλάβουν τις θέσεις στο στέγαστρο (πάνω και κάτω διάζωμα) και στο βόρειο πέταλο, ενώ η προσέλευση τους θα γίνει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. Τα αυτοκίνητα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου θα σταθμεύσουν στον περιφερειακό, αφού η Αστυνομία δεν επιτρέπει κατά τον αυριανό αγώνα τη λειτουργία του εξωτερικού και εσωτερικού πάρκινγκ του Σταδίου. Υπενθυμίζουμε ότι η προσέλευση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει και με αστικό λεωφορείο, μετά από συνεννόηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με το Αστικό ΚΤΕΛ. Τα λεωφορεία έχουν ως αφετηρία το ΕΑΚ και το δρομολόγιο που θα τηρηθεί είναι το εξής: ΕΑΚ-ΟΡΜΙΝΙΟΥ-Γ. ΔΗΜΟΥ-ΙΩΛΚΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, από τις 16:00 και με αντίτιμο εισιτήριο μπλε, ενώ και με τη λήξη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια προς το ΕΑΚ.

    Η ανατολική κερκίδα και η δεύτερη πεζογέφυρα, θα παραμείνουν κλειστές, σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους και αύριο, πριν τον αγώνα, από τα εκδοτήρια της 3ης πεζογέφυρας, τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (από τις 15:00)
    ».













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...