Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αναπροσαρμογή....

Από το 1996 είχε να χάσει εντός έδρας βαθμό από την Νίκη ο Ολυμπιακός,αλλά και αυτό έγινε σήμερα.Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό...
Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα έχει να δει την χαρά της νίκης εδώ και πλέον 6 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 11 θέση της βαθμολογίας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.Ο Ολυμπιακός πλέον πρέπει να αναθεωρήσει τους φετινούς στόχους,αφού αυτή η ομάδα φτάνει μέχρι τον να μην κινδυνέψει.Ως εκεί...


Από τις μεταγραφές του Γενάρη θα φανεί αν ο σημερινός ιδιοκτήτης έχει τα κότσια για κάτι μεγαλύτερο από αυτό που όλοι υποψιάζονται.

Παρόλ'αυτά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της αντιπάλου του και θα μπορούσε να κερδίσει.Ουσιαστικά δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες,με τις μεγαλύτερες στο β μέρος.Ο Γιενκά στο 29' σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τάντιτς και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βούρα σε κόρνερ.Στο β μέρος ο Ολυμπιακός και πάλι θα μπορούσε να σκοράρει.Στο 71' Μπακαγιόκο βρέθηκε απέναντι στον Βούρα, τον απέφυγε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε προ του Μπολάτι σε κόρνερ, ενώ στο 76’ το σουτ του Στογιάνοφ πέρασε άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το γκολ της νίκης, ωστόσο, στο 89’ ο Παππάς έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Γιενγκά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ.

Ο άνθρωπος με τα μαύρα: Πλέον το 30-70% κατά του Ολυμπιακού θεωρείτε μια καλούτσικη διαιτησία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.Κάτι τέτοιο «έπαιξε» ο Παπαδόπουλος ο οποίος δεν είδε δύο παραβιάσεις στην μεγάλη περιοχή του Βούρα,από αυτές που αν παίξεις 50-50 θα σκεφτείς να «δώσεις».

Ο Σούλης και οι άλλοι:Κορυφαίος ο Τσιάτσιος ενώ ο Παππάς θα μπορούσε να γίνει ο παίκτης του αγώνα.Όλοι οι υπόλοιποι δεν ξεχώρισαν από την μετριότητα.Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 με τον Γκίτκο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Καρράς, αριστερά ο Κατσιαρός, στο κέντρο της άμυνας, οι Παλαιολόγος και Γόγολος, ενώ οι Στογιάνοφ και Τσιάτσιος αμυντικά χαφ. Ο Μπολάτι τοποθετήθηκε στη δεξιά πλευρά, ο Γιενγκά αριστερά και πίσω από τον προωθημένο Κόλεφ, ο Ανιέτε.

Κίτρινες κάρτες: Τσιάτσος, Καρράς - Φλίγκος


Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Μπολάτι (82’ Παππάς), Κόλεφ (66’ λ.τρ. Μπακαγιόκο), Ανιέτε (52’ Ογιαρμπίδε), Γιενγκά.

Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Βέρτζος, Παπαδόπουλος (87’ Μήτσης), Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Σκούφαλης (65’ Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Τάντιτς (46’ Καρατζάς), Φλίγκος.

Είπαν :
Σούλης ΠαπαδόπουλοςΉταν ένα ντέρμπι που το περίμενε με αγωνία ο κόσμος και των δύο ομάδων. ΄Ηταν ένα ματς που θα το ζήλευαν και ομάδες της Σούπερ Λιγκ από την άποψη της προσέλευσης του κόσμου. Ποιοτικά δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Αν μια ομάδα όμως έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού στο β' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ενώ χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Παππά στα τελευταία λεπτά.Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου.»
Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία, στη δεύτερη ή και στην τρίτη θέση. Όμως, έχουμε χάσει ορισμένους βαθμούς, αλλά μη ξεχνάτε πως η ομάδα μας έγινε τους τελευταίους τρεις μήνες.Ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτά στα μάτια όλες τις ομάδες. Κοιτάμε πλέον το ματς του ερχόμενου Σαββάτου και πιστεύω πως στο μέλλον θα βρεθούμε στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουν γίνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμο»

Στέλιος Μανωλάς:«Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Μπήκαμε να παίξουμε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός Bόλου είναι μια ομάδα που προσέχει πολύ την άμυνά του και δέχεται δύσκολα γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον φίλο Σούλη Παπαδόπουλο και στον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πάνω από 2000 φίλους της Νίκης που ήρθαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν. Θα τους ανταποδώσουμε τη στήριξή τους με τα αποτελέσματα που θα πάρουμε στα επόμενα ματς.
Το παιχνίδι είχε πάθος, αλλά ευτυχώς κύλησε ομαλά. Όλοι φύγαμε ως φίλοι στο γήπεδο.
Η Β' Εθνική είναι ένας αγωνιστικός μαραθώνιος.Θέλουμε μεταγραφές. Έχουμε κάνει έκθεση στη διοίκηση και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα πάρουμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα
»



Μικρά και πικάντικα:


  • Μικροεπεισόδια έγιναν κατά την αποχώρηση των φίλων της Νίκης μεταξύ ΜΑΤ και φιλάθλων καθώς και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.
  • 9.000 φίλοι του Ολυμπιακού και 1700 φίλοι της Νίκης παρακολούθησαν το παιχνίδι.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...