Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κέρδισαν τον Άρη οι γυνάικες

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό σημείωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, επικρατώντας με 1-0 του Άρη Θεσσαλονίκης στο ΕΑΚ, για την 6η αγωνιστική της Α' Εθνικής γυναικών. 

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Θωμά Μακρή στο φετινό πρωτάθλημα, με τις «ερυθρόλευκες» να πετυχαίνουν το «χρυσό» γκολ με την Κοντού στο 9'.


Ενδεικτικός είναι ο μεγάλος αριθμός κίτρινων καρτών που έδειξαν οι διαιτητές. Πέντε για τους γηπεδούχους και έξι για τους φιλοξενούμενους.
Μπαίνοντας δυνατά οι Βολιώτισσες, παρά το βρεγμένο γήπεδο, κατάφεραν και σκόραραν μόλις στο 5ο λεπτό. Η Κόντου παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ πλάσαρε την τερματοφύλακα του Άρη και έκανε το 1-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να απαντήσει και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά δε σκόραρε.
Στο Β’ ημίχρονο εξελίχθηκε ένα παιχνίδι περισσότερο στο κέντρο με σκληρά μαρκαρίσματα αλλά ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες που όμως παρά τα 7 λεπτά καθυστερήσεων δεν έδωσαν άλλο γκολ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Χατζηλαζάρου, Αλεξοπούλου, Σύρμου, Οικονόμου, Κόντου, Σταμοπούλου, Γιαννακοπούλου, Τσιρδάνη, Βέτσικα (81’ Κλόντζα), Παρασκευοπούλου (32’ Σκουλή Ν.), Σκουλή Ε. (90’ Κορωναίου)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...