Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Να μην πάει χαμένη η χρονιά...

Την επαφή των υποψήφιων αγοραστών του Ολυμπιακού Βόλου με τους οργανωμένους φιλάθλους αποκάλυψε με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Συγχαίρουμε την αγαπημένη μας ομάδα για τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ατρόμητου, μετά από καλή εμφάνιση και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Μετά τις τελευταίες Διοικητικές εξελίξεις με το ενδιαφέρον ενός ομίλου επενδυτών για την αγορά της ομάδας μας, οι χιλιάδες οπαδοί μας έχουνε την απαίτηση όπως οι δύο πλευρές, αυτές της τωρινής Διοίκησης και των επενδυτών, άμεσα να έλθουνε σε επαφή και διαπραγματεύσεις στα πλαίσια της φιλίας, της εντιμότητας, της σοβαρότητας και της διαφάνειας.

Ο κ. Μποτσιβάλης, Πρόεδρος της ΠΑΕ, δηλώνει ότι είναι ανοικτός και θετικός σε συζήτηση και όποιο ενδιαφέρον προβάλλοντας δύο όρους αυτούς της αξιοπιστίας, φερεγγυότητας των επενδυτών αλλά και την αποζημίωσή του.

Από την άλλη πλευρά αυτής των επενδυτών, οι πληροφορίες λένε και μετά τις επαφές που είχανε μέλη των οργανωμένων με εκπροσώπους τους, ότι πρόκειται για ένα τεράστιο οικονομικό κολοσσό, με έτοιμες 7-8 μεταγραφές επιπέδου Super League με αποκλειστικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την επάνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Super League για φέτος και στο άμεσο μέλλον στα σαλόνια της Ευρώπης.

Κάνουμε έκκληση για να μην υπάρχουνε και διαιωνίζονται στην ομάδα και στους κόλπους των φιλάθλων γκρίνια, πόλωση, διχασμός, όπως οι επαφές ευοδωθούν μέχρι τέλους του μήνα για το καλό του Ολυμπιακού και της πόλης.

Δεν πρέπει να πάει χαμένη η χρονιά. Όλοι μαζί για ένα μεγάλο Ολυμπιακό, την κορυφαία επαρχιακή ομάδα που θαύμαζε όλη η Ελλάδα πριν ένα χρόνο.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.



Οι Διοικήσεις

1. ΣΦΟΒ

2. Αργοναύτες

3. Red Eagles

4. Κόκκινη Ν. Ιωνία

5. Lady’s Club

6. Οικονομικός Όμιλος




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...