Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός οδηγείται σε διάλυση...

Ευθεία επίθεση στον Π.Μποτσιβάλη έκανε και πάλι ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος.


Ο Αχιλλέας Μπέος είπε αναλυτικά σε τηλεοπτική εκπομπή: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω σαφές πως ένας παράγοντας δεν κρίνεται από ένα αποτέλεσμα,αλλά από τις ενέργειες που κάνει και αυτές σέβονται την ιστορία της ομάδας.Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μια απλή ομάδα του Βόλου.Διοργάνωνε γιορτές για τα παιδιά ,έκανε εκδηλώσεις σε ορφανοτροφεία,σε κλινικές.Τώρα ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πουθενά στην πόλη.

Είπατε εσείς οι δημοσιογράφοι πως τίναξε ο Ολυμπιακός τίναξε την μπάνκα με τον Ογκουνσότο. Κατά την άποψή μου είναι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κάνει για το καρναβάλι.Μην τον αφήσετε να τα βάψει κόκκινα και είναι πολύ τρέντι. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πήγαν να κάνουν Χριστούγεννα με 500 ευρώ στις τσέπες τους και άλλοι χωρίς ούτε ένα ευρώ.Τους έταξε ο πρόεδρος πριμ και στα αποδυτήρια του είπαν αυτό δεν είναι πριμ αλλά πριν αφού δεν τακτοποίησε τίποτα από τις οφειλές.Η προεδρία Μποτσιβάλη προκαλεί ερωτηματικά.

Η ομάδα οδηγείται στην διάλυση.Ο Μποτσιβάλης έχει πιάσει 2-3 φιλάθλους για να μην έχει προβλήματα.Ο κόσμος δεν τρώει όμως κουτόχορτο.Εγώ θα συνεχίσω να ασκώ κριτική.Το πρόβλημα δεν λύνεται με τον Ογκουσνότο. Έχει έλλειψη γνώσεων και είναι ανίκανος στον χώρο του ποδοσφαίρου.Δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.Αυτή την στιγμή έχει ο Ολυμπιακός 14 ξένους και δεν έχει την δυνατότητα να λύσει συμβόλαια.Δεν μπορεί να βρει τον τρόπο.Υπάρχει πρόβλημα οργάνωσης και λειτουργίας.Ο Ερασιτέχνης πρέπει να πάρει θέση.Μπορείτε να μην διασύρετε τον Ολυμπιακό και να πρωταγωνιστήσει;Αν ναι είμαστε μαζί σας.Ειδάλλως φύγετε άμεσα.
Νομίζει πως μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό μαγαζάκι του.Θα υπάρχουν εξελίξεις πολύ σύντομα και ανοικτά μέτωπα.Καλώ τον Μποτσιβάλη να παραιτηθεί τώρα για να προλάβει η ομάδα να οργανώσει τις μεταγραφές του Γενάρη.Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει βιώσει μεγάλες επιτυχίες.Δεν του λέει κάτι μια πρόκριση στους 16.Μακάρι στο αγωνιστικό κομμάτι να κάνει νίκες και να βρει τον δρόμο του.Στο διοικητικό κομμάτι όμως είναι ανύπαρκτος.

Βγαίνουν κάποιοι κακοπροέραιτοι και ρωτάνε ποιος είναι ο επενδυτής.Λογαριασμό θα σας δώσει;Εμένα με ρωτήσαν 2-3 άνθρωποι.Ξέρω πως έχουν βρεθεί παλιοί μέτοχοι του Δ.Σ με τον Μποτσιβάλη και η απάντησή του είναι να βάλουν τα λεφτά και να συνεχίσει να διοικεί ο Μποτσιβάλης.
Κάναν γενική συνέλευση με 4 τελάρα σε ένα γραφειάκι που δεν χωρούσα.Καλύτερα να τελειώσει τώρα το θέμα γιατί θα ψάχνει υποβρύχιο για να φύγει.
Είναι αναξιόπιστος και δεν πρέπει να φύγει τώρα.
Με τον Κούγια δώσαμε δύο φιλάκια στα μάγουλα λόγω εορτών.Θα υπάρχει αυτή η κόντρα για τα επόμενα 100 χρόνια.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...