Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ένα δεν φτάνει...

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Θρασύβουλο, πέτυχε επιτέλους γκολ μετά από πέντε αγώνες ,αλλά και πάλι δεν νίκησε!
Σούλης:«Αδικούμε τους εαυτούς μας...»
Επιστροφή Ντεβάλις και αποβολή «καπάκι»!
Νέο χειρουργείο από Ανδρονικίδη είπε όχι σε πέναλτι -μαρς στον Ανιέτε.

Οι Βολιώτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 20’ ο Κόλεφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους ερυθρόλευκους οι οποίοι είχαν ακόμα μια κλασική ευκαιρία με τον Ανιέτε.Ο Γιενκά στην αντεπίθεση έβγαλε τετ α τετ τον Ανιέτε με τον Ξενοδόχοφ,αλλά αυτός πλάσαρε άτσαλα πάνω από το δοκάρι του Βούλγαρου πορτιέρο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα. Στο 54’ ο Προβατίδης έκανε τη σέντρα με τον Πλαβούκο με κεφαλιά να κάνει το 1-0.
Η ισοφάριση , δεν άργησε να έρθει για τον Ολυμπιακό που αν και χειρότερος από το α' ημίχρονο ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε.Ο Ανιέτε με εκτέλεση φάουλ έχασε την ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι αλλά μετά από λίγο δεν αστόχησε. Στο 68’ ο Ντεβάλις εκτέλεσε το κόρνερ και μετά από σύγχυση η μπάλα έφτασε στον Ανιέτε ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 79’ ο Ολυμπιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ντεβάλις για κλοτσιά εκτός φάσης δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (85’ Μπέκα), Πλαβούκος (94’ Γεωργιάδης), Προβατίδης, Πάνος, Κεϊτά (72’ Παπανίκου), Καλαμιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γόγολος, Γιενγκά (64’ Ντεβάλις), Παππάς (60’ Γαλάνης), Ανιέτε (77’ Τσιάτσιος), Μπολάτι, Στογιάνοφ, Κόλεφ, Καρράς, Στουρνάρας.

Ο Διαιτητής:Το πέναλτι στον Ανιέτε ήταν καταφανέστατο αφού το χτύπημα του ποδιού του ακούστηκε μέχρι το...Μενίδι. Δικαιολογημένη η κάρτα στον Ντεβάλις.Μπορεί ο Ανδρονικίδης να μην έκανε άλλα λάθη αλλά το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε έκρινε την έκβαση του αγώνα.

Κίτρινες: Προβατίδης, Καλαμιώτης, Κεϊτά-Παππάς, Ανιέτε
Κόκκινη: 79' Ντεβάλις
Είπαν: 
Σούλης Παπαδόπουλος: «Ήταν ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς από την πλευρά μας αδικούμε τους εαυτούς μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούμε ευκαιρίες, ωστόσο, χάνουμε γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται. Δεν θα σταθώ στην ατυχία. Όταν όμως δεν πετυχαίνεις γκολ είναι λογικό να μην μπορείς να κερδίσεις και επιβεβαιώνεται συνήθως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Γιατί και ο αντίπαλος παίζει ποδόσφαιρο, θα σου κάνει τη ζημιά και μετά είσαι αναγκασμένος να τρέχεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Θρασύβουλο και κάναμε εμφάνιση παρόμοια μ' αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με την Παναχαϊκή. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουμε γκολ, δοκάρι με τον Κόλεφ, τεράστια ευκαιρία με τον Ανιέτε

Όσο για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε είναι να γελάει κανείς. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είναι ικανός και αυτό φάνηκε στη φάση του πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πληρώσαμε την αδράνεια στην άμυνά μας. Ωστόσο, στη συνέχεια δυναμώσαμε και πάλι, ως ομάδα, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, όμως μετά τη αποβολή του Ντεβάλις δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη.
Θα το ξαναπώ, εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπο να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις.

Κοιτάζουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και στη συνέχεια θα ετοιμαστούμε για το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη.
Συγχαρητήρια στον Θρασύβουλο, ο οποίος έχει χάσει λίγα παιχνίδια φέτος. Μπορεί να μην κερδίζει, αλλά δεν χάνει εύκολα.»
Σταθόπουλος:«Αναμετρήθηκαν δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Στο πρώτο ημίχρονο πράγματι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη ελέγχαμε το παιχνίδι, πετύχαμε το γκολ και στις καθυστερήσεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι, όμως κανείς δεν βρήκε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.
Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης από μια στημένη φάση και δεν ευθύνεται κανείς γι' αυτό. Η διαφορά ύψους - συνολικά - ήταν μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων, η μπάλα πήγε σε ψηλότερο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήρε την κεφαλιά και στη συνέχεια της φάσης έγινε το 1-1. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κάποιο άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός είχε πιο κλασικές ευκαιρίες.

Για μια ακόμη αγωνιστική θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κυπέλλου με τη Βέροια, ενώ ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει»


Μικρά και πικάντικα
  • Στην απογοητευτική προσέλευση των θεατών στην Φυλή συνέβαλαν και οι φίλοι του Ολυμπιακού.Μόλις 60 άτομα βρέθηκαν στην κερκίδα του πετάλου.
  • Ο πρόεδρος των γηπεδούχων τα «έψαλε» στο ημίχρονο στους πιτσιρικάδες οργανωμένους οι οποίοι έβριζαν τον Καρρά:«Δεν μπορείτε να βρίζετε ένα παιδί που έπαιζε τζάμπα δύο χρόνια σε εμάς και δεν είχε να φάει...»,είπε χαρακτηριστικά.
  • Ο παίκτης τιμήθηκε από την ΠΑΕ Θρασύβουλος πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Ο Σούλης τα «άκουσε» από δέκα φίλους των γηπεδούχων,αλλά και αυτός τους απάντησε όπως έπρεπε...
  • Τραυματίας αποχώρησε ο Γιενκά.
  • Στην φάση αποβολής του Ντεβάλις «έπεσαν» πολλές ψιλές αφού οι δύο πάγκοι των ομάδων «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο.Βέβαια ο Αργεντίνος ήταν ο μόνος που την πλήρωσε.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...