Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τελικά πωλείται!


Άρχισαν οι συζητήσεις για την εξαγορά των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου,όπως το VolosFans σας έχει ενημερώσει από τις 28 Οκτωβρίου.
Οι αποκλειστικές ενημερώσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαιώθηκαν με την εμφάνιση της δικηγόρου που εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες που θέλουν να αγοράσουν τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πριν 43 ημέρες το VolosFans.com σας ενημέρωσε πρώτο για την επικείμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.
Από τότε ακολούθησαν οι διαψεύσεις του κυρίου Μποτσιβάλη και οι επιθέσεις των υπολοίπων ΜΜΕ με υπονοούμενα πως οι δημοσιεύσεις μας κάνουν κακό στην ομάδα.

Τα πράγματα έχουν όμως όπως η συντακτική ομάδα του ιστολογίου ανέδειξε:
Η κα Κασσιανή Μιχοπούλου επιβεβαίωσε πως ο πελάτης της (ιδιοκτήτης εργοστασίου σύμφωνα με πληροφορίες μας) ενδιαφέρεται για εξαγορά της ΠΑΕ και πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον κύριο Μποτσιβάλη. Η πρόταση έχει ήδη γίνει με όρους συμφέροντες για την ομάδα.Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία αφού ο κος Μποτσιβάλης έχει αντιρρήσεις προς το παρον.
«Ο πελάτης μου έχει μεγάλα σχέδια για τον Ολυμπιακό και για το καλό της ομάδας και το καλό της πόλης πρέπει να γίνει γρήγορα.Πιέζουμε η εξαγορά να γίνει σύντομα.Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί»,δήλωσε η κυρία Μιχοπούλου.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...